Гардове пазят суджуците на Майката на нацията! Цецка Цачева пререди цяла опашка в столичен хипермаркет

2340
29 Декември 2016, 17:00


Заобиколена от петима гардове на НСО, неуспялата кандидат президентка Цецка Цачева напазарува за Коледа, научи HotArena.

Ще кажете, какво толкова, като всяка жена и тя прави покупки за празниците. Но Цачева не е обикновена жена, а шеф на парламента. Вероятно от тази висота гардовете й разбутаха цялата опашка, за да мине най-отпред високопоставената дама.

Това се случи привечер на 22 декември пред очите на десетки хора, изнервени от дългото чакане пред касите на супермаркета. След тежък ден в парламента, Цачева на път за дома, се отби в кварталния супермаркет. Докато щъка между рафтовете лично да подбира продуктите – луканки, суджуци и други мезета, а също и прясно грозде и различни плодове, охраната я следва по петите.

В един момент обаче се стига до касите, а там опашките са безкрайни. Не и за госпожа Цачева обаче. Охранителите й безцеремонно опразват периметъра, за да премине важната особа. Бившата плевенска адвокатка пристига с тежко натоварената количка. Закачила служебната си усмивка, тя кима наляво-надясно все едно е на предизборно събрание. Торбите с покупките се поемат от гардовете и достъпът на простосмъртните към касата отново е свободен.

„Беше страхотно нахалство! Г-жа Цачева се пререди без всякакъв свян най-отпред,
сякаш е някаква коронована особа. Не я смути дори това, че много хора започнаха открито да недоволстват от постъпката й”, разказа пред „Уикенд” Петър Денчев, който заедно с половинката си Мария и детето им станал свидетел на грозната сцена.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени