Генка Шикерова мечтае за брак, половинката й увърта

1574
11 Септември 2016, 17:00


Генка Шикерова все още чака предложение за брак от любимия си, но това така и не се случва, научи HotArena.


Не е новина, че телевизионерката няма брак с бащата на двете си дъщери Александра и Кая. Тези дни обаче стана ясно, че като всяка жена и журналистката очаква момента, в който ще бъде просълзена от сърдечно предложение да стане госпожа. Само че мъжът й Неделчо все още и дума не отварял за сватба. Генка пък не искала да поеме инициативата, защото: „Мъжете трябва да предлагат брак на любимите си, романтично!”. 

 
Затова пък любовта им била изключително хармонична и даже планират трето дете, което за Генка не е учудващо, макар да дава вид на работохоличка. Журналистката някак съумява да балансира между грижите за двете си деца и разследванията, които прави за Нова тв. Мъжът й пък напълно я подкрепя и й помага във всичко. 


Не е ясно дали Генка ще запази характерната си фамилията, ако се омъжи за бащата на двете си дъщери. Може би и самата тя не е мислила още за това, тъй като не е чула дългоочакваното предложение, което все пак не й е спешно. Журналистката е щастлива от живота, който води, тъй като има съпруг за пример, който никога не е спирал да я подкрепя в желанието й да се върне на работа и отново да се захване с разследвания. Освен това и винаги бил готов да помага в грижите за децата, както и да организира семейните ваканции. И той като Генка обичал да пътува. Затова тази година си купили собствен кемпер и обиколили с децата любимите си места край морето. Именно на едно такова и се запознали. Срещнали се в Лозенец, а на следващата година почивали заедно с Лора Крумова и нейния мъж на „Градина”, предават от Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени