Гери-Никол и Дарина скарани (Славата постави на нож двете приятелки)

3972
18 Март 2016, 17:00


Някогашните първи приятелки – Гери-Никол и Дарина, са в тиха вражда, научи HotArena.

 

Малко след края на тазгодишния „X ФакторДарина предложила дуетно парче на вече супер известната си приятелка, само че тя категорично й отказала колаборация, което станало повод за конфликт, писа „Всеки ден“.

 

Нашумялата Гери обосновала отказа си пред тепърва набиращата скорост Дарина, че графикът й с планувани песни е запълнен до края на година и е буквално невъзможно да я вмести в него. Българската Риана обаче поставила под съмнение думите на Никол и сметнала, че по-скоро тя си придава важност и се страхува от конкуренцията й, отколкото че е презаета с работа.

 

В момента Дарина обмисля по какъв начин да стартира ударно соловата си кариера, след като се класира трета в музикалното риалити и на практика то не й дава никакво бъдеще. 17-годишната красавица преценила, че за пилотен сингъл би било добре да запише дует с утвърдено име като Гери-Никол, която също се пръкна от „X Фактор“. Дарина обаче останала като ударена с мокър парцал след отказа и видяла с очите си колко бързо славата променя хората.

 

Израснахме заедно, не спирах да я подкрепям, след като я изхвърлиха от предаването, а сега тя дори не си подава ръката към мен. Дори спря да си вдига телефона“, разказва Дарина за срутените мостове между нея и Гери-Никол.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени