Гилотината на лорд Минчев: Гей парад в гърдите на Зуека, сьомга краси Алисия, Джунгла притиска Галена в ъгъла и още....

3339
01 Юли 2017, 15:42


Новата порция коментари на лорд Минчев за седмичната му рубрика "Гилотина" в "Телеграф".

КИРКОРОВ ОБЛЕЧЕН В БУКЕТ

Добре подбран синхрон между очите на Киркоров и шала му. Лек звън на камбанки от букета, обвит с нежновиолетова хартия. Прическата е полетяла назад със скоростта на Союз и очаква скачване с гребените си след минута. Шалът- копринена проява на модна нетърпеливост, е на път да си издейства плесница от сакото, което в подобен блясък очаква признанието си. Ръкав от бяла риза, с размерите на радиоточка, също помахва свенливо в цвят на паница за попара. Поставям оценка 3 и половина на Филип, като му препоръчвам да размени цветовете на опаковката на букета и шала. Така няма да постигне нищо специално, но ще е повод да коментирам и тази негова изява.

МОДНО ОЙЛАРИПИ ПРИ СЛАБАКОВ

Евелина Павлова знае как да обича България, но аз не обичам как тя и гостите и са облечени. Бих нарекъл това Другата България, която хем можеш да обичаш, хем за целта трябва да си или в чалготека или както е при Ласкин и Слабаков- в планината. Целият кадър наподобява на стара градска песен, в която се възпява горската шир и само тук-там се появява едно звънтящо ойларипи, което най-много уйдисва на Андрей. Както ти е разтегната фризурата и ризата, братче, я разтегни  Андрей акордеона, и събери около себе си стадото на непукизма. Я, каква оригинална диадема, под формата на очила. Топли вълни преминават през мозъчния център на Слабаков, който отговаря за модните му идеи. Иван Ласкин носи върху себе си бремето на една блуза, в която вече могат да се поберат той, Александра и Ники Кънчев, докато водят и  коментират новия Вип Брадър. Евелина Павлова , с инстинктите на  кучето на Павлов, носи синя рокля, вероятно защото в този момент и е светнала лампичката за обличане. Както се казва- аз обичам България, но не и обличащите се в нея.

ВИОЛИНА МАРИНОВА- СТИЛ С ЕВОЛЮЦИЯ

С много лекота , хармония, с вълнуващ капацитет натрупан през годините и на бизнесдама, Виолина Маринова и днес дава убедителен пример за своите модни познания. Прическата е само един разпознавателен коз при шефката на ДСК, но тя съдържа еволюция, чужда на много жени с нейното положение. Затова трябва да оценим и нея. Ефирна наметка сключва споразумение с горещото лято и позволява на роклята да изпъкне. Бижу, като команда- кратко и ясно. Индиговата рокля спазва всички протоколни приличия , поставяйки Виолина продължително на нейния естетически пиедестал. Свалям шапка  на Искра Радева, при която блясъка и цветовите намигвания са като парада на 9 май. Денят на победата е и ден на Европа, което ми позволява да се измъкна макиавелистично за това какво точно мисля. Огромна, но прекрасна чанта е може би куфарчето, чието копче тя натиска за своята ядрена предпазливост, когато напористи кавалери искат телефона и. Перли и златиста коса са другото, по което я разпознаваме.

НОРВЕЖКА СЬОМГА КРАСИ АЛИСИЯ

Дали това на предницата на Алисия е парче норвежка сьомга, поръчана със сос горчица и хрян? Или е може би огромен рак, сложен да се пече до златисто във фурната? Най-вероятно е това от което се опасявам, а именно- небрежна структура от пайети, за която певицата смята, че е модерна. Дори паметникът пред НДК има някаква символика а този естетически инвалид, струпал се в средата на едно заклещено в ризница боди, буди съжаление и недоумение. Забелязахте ли обувките на Алисия- продължение на филмите за междузвездни войни, но най-вече, модни такива. Тук дизайнерът е поставил своя подпис, толкова величав и помпозен, като от рекламата на синема гугу и синема нуга, какъвто е и всъщност цветът на ризата, преминаваща постепенно в плащ. Певицата правилно е вдигнала ръце от себе си, на една от които се е настанила цяла панаирджийска сергия . За всяка гривна – изстрел, за всяка обеца- също. Точно както е по стрелбищата и по съборите.

ДЖУНГЛА ПРИТИСКА ГАЛЕНА В ЪГЪЛА

В текстилна джунгла като тази, напълно очаквано е да има две огромни халки, които може би Галена нарича обеци. Халки като тези могат да бъдат естествените уреди за палавост на маймунки от месец до една годинка. В огромното цвете би се побрала цяла чучулига, която освен да бере тичинки, може да изпълни последните пайнерски хитове, току под ухото на главната им звезда. Зелените простори на облечено, допускат там да се настанят още хор от сипки а важен кълвач може да изпълни арията на царица Галена от оперетата Стара каравана. Ей така цяло лято мога общо взето… ,както се казва в либретото . Мислейки си, че колегата и Галин има подобни дрехи в гардероба си, не е ли време вече двамата да направят дует, на чиито фон да премерят модните си претенции…

ГЕЙ ПАРАД В ГЪРДИТЕ НА ЗУЕКА

Точно така си представям двамата Господари на ефира, при които се случва понякога, както и днес, да са „слуги” на модата. Безграничното въображение на стилистите им днес е надминало всеки гей парад от тук до Париж, като мъничко се е спрял и в Чифте махала. Зуека, обикновено сух естетически, тук се подмокря от залповете цветове с които се очаква да ни е забавен, а може би и модно полезен. Поне за мен- нито едното, нито другото. Само импотентно  модно решение, близки срещи от третия вид, май дори и от третия райх. Сутиенът изпълнява достойно подържащата си роля в този сериал на изтощението, в който се разминават образите на Ру Пол и Какъв Точно Пол. Рачков следва послушно резедавата насоченост на стилистите, които халваджиянстват още със сакото и прическата. Искам, наистина много искам, да ги запозная с Кристо, белким ги опакова заедно и сложи например в празен телевизор Велико Търново без кинескоп.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eleonora
преди 10 месеца
0
Този ”лорд”,който не е и подобие на такъв ,е изключително нещастен човечец. Самият той е смешен и всички помним колко много се фукаше с обувките си от крокодилска кожа. Да не забравя откъде е тръгнал,а именно ,че е бил ватматн. Той тръгнал да критикува,а май не се заглежда в собственото си огледало,защо ? :-) Залязваща псевдо ,гей звезда!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени