Годишните награди за правосъдие конкурират Оскарите

1127
30 Октомври 2013, 11:22


В церемония като Оскарите ще се превърнат Годишните награди за правосъдие, които ще се проведат на 7-ми ноември в НДК, научи HotArena.net. Специално за събитието се подготвят куп изненади.

 

Специални призове се изработват за събитието. Режисьорите, които са колаборация между професионалните умения на българин и французин, не желаят да издават и минута какво ще се случва на сцената.

 

За да се запази елемента на изненада до последно ще се пазят и имената на номинираните в тайна. Цялото събитие ще се снима с ПТС.

 

Разширени репортажи за церемонията ще бъдат излъчвани дори по френска и американска телевизии, което гарантира над 5 млн. гледаемост на церемонията. Специални гости ще пристигнат от Франция, за да присъстват в деня на "Темида - цената на истината".

 

"Това ще се превърнат в най-престижните награди в България, не само наградените, но и номинираните ще се гордеят, че са попаднали в тази строга професионална селекция и са избрани между хиляди. Както е чест и за всички, които са поканени да връчат тези изключителни призове.“, сподели водещата на церемонията Нина — Никол Хамилтън.

 

„Това е начина да се стимулира юридическият свят, в което аз искрено вярвам и да бъдат честно награждавани и номинирани хора, които наистина са заслужили със своя принос, без да я има корупционната нотка, тъй популярна при наградите в България", казва още журналистката с юридическо образование.

 

Нина — Никол е и един от инициаторите на събитието, а също така и водещ на церемонията заедно с юриста Борислав Хлебаров.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кофти
преди 4 години
0
*пошлост
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кофти
преди 4 години
0
България и ПРАВОСЪДИЕ??? Ха-ха-ха, смешки, че чак и награди ще си раздават... Наглост и посшлост в неограничени количества!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени