Голям сеир! Ани Салич засрами Бранко, крещейки му от балкона (Съседите останаха изумени, виж целият цирк)

2176
22 Декември 2014, 17:30


Новинарката Ани Салич и съпругът й Бранко изиграха на живо „Ромео и Жулиета“, но в осъвременен вариант. Водещата вдигна гюрултия за чудо и приказ през балкона, със съдействието на мъжа си, който пък бе отдолу пред жилищната им кооперация, узна HotArena.net.

 

Стана ясно, че Бранко се е запътил към магазина, за да пазарува хранителни стоки. Дали е решила да му припомни какво точно трябва да купи, или пък да добави някой нов артикул към списъка, Ани реши да крещи през терасата имената на различни хранителни продукти, вместо да се обади на половинката си по телефона и да му ги каже по-плахо.

 

Резултатът от цялата какафония бе, че цели две махали узнаха, че в хладилника на семейство Салич липсват прясно мляко и яйца, както и шоколад, а децата им настояват да получат от какаовото изкушение.

 

Свидетели на цирка станали папараците на „България Днес“. Всъщност материалът е показателен и в друг аспект. Наскоро Ани и Бранко бяха разделелени от медиите, като версията стигаше дори до крайности – че са подали документи за развод и че не живеят заедно.

 

Самата новинарка пояснява, че си съжителстват заедно и дори работят съвместно по предаването й „Извън новините“. Бранко дори имал идеи в продуцентската дейност.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 3 години
0
И те са хора като всички. И на мен ми викат от балкона , разликата е,че не ме пишат в нета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени