Гринго на Софка - пълен комплексар! Вижте какви простотии е правил в Берлин и с какво се хвали!

4248
09 Август 2016, 15:00


Новият мъж на Софи Маринова – Гринго, се оказа доста сексуално разкрепостен. Преди да се срещне с ромската звезда, той редовно задоволявал нагона си в Берлин с травестити, научи HotArena.
 
През гащите на мургавелкото минали неколцина нежни пеперудки, които не спират да разнасят легенди за креватните умения на Софкиния мъж, както и за огромните размери на мъжкото му достойнство. Говори се обаче, че това са легенди, които Гринго сам пуска. Самият мачо криел в панталона си едва 15 сантиметра, които му създавали ужасен комплекс, затова пуснал слуха, че питонът му е 21 сантиметра, като карал и приближените си да лъжат за това. Оказало се, че Гринго се изживявал като сутеньор на травеститите и ги пробутвал на клиенти в дискотеката, в която работи. За да му отчитат процент обаче, той също от време на време ги пробвал.

Изпълнителката на „Стари рани“ срещна новата си половинка по време на свое участие в българска дискотека в Берлин, където Гринго заработваше нощем като охранител. В германската столица обаче клубът е известен като средище на всякакви колоритни балкански субекти – травестити, цигани-гастарбайтери, албанци, шиптъри и каква ли не друга паплач, пише "Всеки ден".

За сефте Гринго се озовал в леглото с полумъж-полужена преди години, когато кракът му за първи път стъпил на германска почва. След солидно количество алкохол той прекарал нощта с пищна красавица, като едва след време научил от свои приятели, че въпросната дама е всъщност мъж. Така във времето заради липсата на сериозна половинка до себе си Тодор Давидов, както е паспортното име на бодигарда, редовно започнал да задоволява нагона си с травестити, които не искали много молене. Гринго хич не се срамувал, че си ляга с „третия пол“, а на всичкото отгоре се изживявал като техен сводник и им прибирал 40% от заработените суми.

Веднъж прекосил реката и аха да мине на другия бряг, половинката на Софи Маринова набързо се сдобил със слава на мачо и плейбой сред нежните създания от мъжки пол. Животинската грубост, с която Давидов се прославил сред партньорите си, още повече му трупала точки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени