Хитра лисица! Венета лапва 10 бона от тъпотията с Пацо

3239
16 Февруари 2013, 12:00


Венета Райкова докопа тлъст допълнителен хонорар покрай последния си проект. Водещата реши да търси съпруга на брадъра Пацо в ново риалити, а покрай това ще прибере и десетина бона, научи HotArena.net.


Блондинката реши да заформи поредната телевизионна халтура, в която в продължение на пет седмици ще търси жена на Панайот от „Биг Брадър“. Идеята й хрумнала преди около 2 месеца, когато младежът се ожали, че не може да си намери съпруга.


Райкова веднага реши да му помогне в търсенето на съпруга и дори проведе кастинг, за да избере подходящи кандидатки. И въпреки коментарите, че новото предаване ще счупи окончателно тъпомера Райкова е доволна, тъй като ще прибере близо 10 бона допълнително в джоба си.


Райкова дори избра 5 кандидатки, които, макар да не са минали психотест са готови да пристанат на Пацо. Водещата на „Горещо“ и момичетата дори отпрашиха за Гълъбово, за да докажат готовността си да бъдат съпруги на Пацо.


И въпреки че Райкова хвали предаването си, твърдейки, че е невероятно, нейни колеги коментират, че е счупила тъпомера. „Удари дъното с дружбата си с Пацо. Кой би искал да седне на стола срещу нея, като е първа изповедница на звезди от В група“, коментират тв анализатори.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени