Хванати в изневяра! Коцето спи с Теди Александрова (Пикантни подробности)

https://hotarena.net/laifstail/hvanati-v-izneviara-koceto-spi-s-tedi-aleksandrova HotArena.net
Хванати в изневяра! Коцето спи с Теди Александрова (Пикантни подробности)

Константин умело се прави на баща за пример, но по отношение на жена си не е толкова отдаден, узна HotArena.

 

Коцкарът Коцето уж се бе кротнал покрай бащинството, но спокойствието е било само привидно. Негови близки споделят, че козината си мени, но нрава не. Певецът не е устоял на изкушението и е кривнал от правия път на моногамията.

 

Плодът на греха се е оказала неговата колежка Теди Александрова. Изневярата датира от малко преди новогодишните празници, когато блондинката имала участие в неговата дискотека.

 

Запознати обаче твърдят, че тръпката между тях не е от вчера или днес. Още преди години двамата са се отдали на страстта си, но мимолетно и успешно прикрито.

 

 

Желанието за слава на Теди Александрова обаче се оказала късата клечка, която изтеглил Коцето. Именно певицата от Лом направила първата крачка към певеца, известен със страстта си към хубавите жени. Уверена в сексапила и чара си, тя знаела, че той ѝ е в кърпа вързан, пише „Всеки ден“.

 

Мачкайки чаршафите с него, Теди имала за цел да използва влиянието му във фолк средите, за да си проправи път към голямата сцена. Мераците ѝ обаче били напразни и свалката довела единствено до физическо задоволяване.

 

Александрова на няколко пъти изявявала желанието си за дуетно парче с Константин, но ядец. Завладяна от бързата слава, певицата не изпитвала и грам угризения, че си ляга женен мъж и баща. Тя успокоявала съвестта си със славата на Коцето като коцкар.

 

С днешна дата връзката между Коцето и Теди била чисто сексуална и нашумялата вече певица нямала каквито и да е изисквания към успелия си и богат колега. Тя се задоволявала с креватните изпълнения и участията в дискотеката му, с които той по косвен път ѝ се отплащал финансово за рандевутата.

 

5 Коментара

Joro

преди 8 години

Като има кинти що да не спи

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Мине се не мине известно време и все се намери някой да пише за популярните певци. Поне ги свързвайте с готини мадами, а не с гнусни циганки.Константин едва ли може да изпие толкова уиски, за да му се прииска от тази смръдла!

Коментирай

drenka

преди 8 години

абе коцето си има толкова красива и свястна жена ,с тоя парцал теди алексабдрова ли ще се хване

Коментирай

eli

преди 8 години

Koce ne e vcherashen,vrql i kipql. nqma da si go pozvoli,..rodi mu se detence skoro,beshe na turne v Amerika,koga i zashto da go pravi..pulni gluposti,na koito nqma da se hvanem!j

Коментирай

Nora

преди 8 години

Ne e vaprosa kakva krasiva zena ima i dali e grozna liubovnizata mu- krashkacha si e krashkach po prinzip,nezavisimo ot vsichko, a az mnoooogo se samniavam,che toi ''tache samo na edin stan''!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.