Яна Маринова и Башар Рахал в таен романс! Филмът „Привличане“ ги сближи и в живота

2049
27 Февруари 2018, 12:00


Палави слухове за любовни афери пратиха Яна Марина в прегръдките на Башар Рахал, узна HotArena.

 

Всичко се завихри около филма „Привличане“. Чу се, че продуцентите на хитовата комедия Яна и Башар са продължили с привличането и филмовата суматоха. „Личеше си, че помежду им има нещо повече. Сутрин се появяваха заедно, а живеят в различни части на София. Гледаха се доста палаво“, докладват пред „Телеграф“ хора от екипа на филма.

 

Многократно на Яна и Башар им се е наложило да търсят спонсори, които да финансират амбициозния им проект. Това доста ги сближило. Свидетели разказват, че актьорите ту се сдобрявали, ту се карали. Към края на снимките обаче скандалите изобилствали.

 

На два пъти личните им отношения ставаха повод за спиране на филма, но на магия всичко се оправяше с намесата на режисьора Мартин Макариев“, споделят още хора от екипа.

 

Мълвата, че имат греховна връзка, не тревожи Яна и Башар. Наскоро публично коментираха, че двамата засега не планират потомство, защото нямали съгласие за пола на бебето им – единият искал момче, а другият – момиче.

 

Друга любов, избухнала зад кадър на „Привличане“ е между младата актриса Радина Боршош и Живко Симеонов. Радина обаче решила да не се задълбочава във връзката. Режисьорът Мартин Макариев пък е уредил съпругата си Луиза Григорова в ролята на палава мъжемелачка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени