Илия Павлов — първият мъж на Йоана

4566
04 Декември 2013, 14:45


Бившата брадърка Йоана се оказа покровителствана от шефа на „Мултигруп“ Илия Павлов. Именно той е голямата любов на скандалната певица, научи HotArena.net. 

 

Двамата се запознали, когато милионерът навършвал 35 години, а тя била едва на 18. Точно Павлов бил човекът, който й отворил очите за секса и живота „на бело“.

 

„На неговия рожден ден, аз и моята театрална група, в която участвахме няколко ученици, бяхме поканени да танцуваме и да пеем на празника, аз бях облечена в една супер ярка рокля, с красива руса коса, танцувах и пях страшно и той още тогава каза: „Ето тази ще е”.


Аз бях само на 18. Беше луд по мен, цели две години продължихме отношенията си, точно докато срещна Ивайла Бакалова”, споделя Йоана.


Певицата до такава степен му завъртяла главата, че Илия пращал вертолети, с които абитуриентката се прибирала в апартамента си в „Младост“. Павлов й предлагал всичко — от пари, през коли, до какъвто иска бизнес.


Дори й поверил да управлява едно от най-известните заведения в Слънчев бряг, но Йоана едва не го довела до фалит. „Той все ми казваше: много си тъпа, толкова неща ти предлагам, а ти не се възползваш. Вземи завърши нещо, пък ще получиш каквото желаеш”, спомни си Йоана.


Шефът на „Мултигруп“ е и първият мъж на Йоана. Именно от него тя губи девствеността си.


След това започнал редовно да й праща дебеловрати момчета да я следят, да не му изневерява, а Йоана бил, а глезена като принцеса. „За нас визи нямаше, ако исках да отида в Австралия, отивах в Австралия. Нямаше граници.


Само ме качваше на самолета и готово. Обаждаше ми се до последно, до, преди да го свитнат”, спомня си още Йоана.


Именно тогава започват проблемите на певицата с дрогата и алкохола и дълго време не можела да се освести. С всичките пари, които получавала от Павлов, предрусвала яко.


„И до ден-днешен като ме видят всички негови авери, там Бойко, не знам си кой, който му беше охрана, ми казват: ти беше некакво чудо. Аз на 18 бях като отвързан шмингер. Нямаше какво да ме спре. А и бях хубавица, руса”.Приказката свършила за Йоана, когато Павлов срещнал Ивайла Бакалова. Русата фурия обаче е категорична, че ще си остане неговата голяма любов.Всички тези преживелици с Илия Павлов й объркали живота напълно, Йоко отвикнала да работи и все искала някой да се грижи за нея. От блатото на наркотиците пробвал да я измъкне съпругът й музикантът Ясен Козев, но и той неуспешно, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени