ИНЦИДЕНТ с Венета Харизанова в Доминикана (Раздрала ухото на китайка, заплашила я със съд)

3008
28 Януари 2014, 14:00


Венета Харизанова посещава Доминиканската република вече 14 години. За първи път обаче посреща Нова година там. Едно от ходенията си е запомнила завинаги, тъй като я грозяла опастност от съд, заради инцидент, научи HotArena.net.

 

Водещата на „Жените говорят“ изкара цели 20 дни в приятелска компания в Доминикана. Глезили се с морски деликатеси, но признава, че шоколадът много й е липсвал, тъй като там не се пласирал.

 

Въпреки дългия престой, Венета споделя че не се е пекла кой знае колко и се е мажела с слънцезащитен продукт с висок фактор. Наблягала е на четенето на книжки.

 

За първи път посреща Нова година на топлото място. Досега винаги е била там, където има сняг, тъй като обожавала да кара ски.

 

Не съжалява и заяви, че си е починала отлично. Не е донесла сувенир. При предишни посещения е накупила картини от там, които красят коридора в дома й и й напомнят за любимото й място през цялата година, пише сп. “LoveStyle”.

 

Харизанова има случка от Доминикана, която никога няма да забрави. Решила да излъже инструктор по каране на сърф, че е карала й друг път, за да не се налага да извършва сухи тренировки на пясъка.

 

Той й позволил да практикува директно в морето, но се появил вятър и моделката не успяла да балансира върху дъската. Разминала се е само с драскотини и охлузвания, но най-лошото е, че цапнала китайка с дъската и й раздрала ухото.

 

Жената й поискала 300 долара, за да не повдига обвинение в съда. Вени я склонила на 200 и така потулили случилото се.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени