Ирена Милянкова кръшка на Чолата от една година! („Новата“ тръпка се оказа сериозна и дълга любов)

https://hotarena.net/az-jenata/irena-miliankova-krashka-na-cholata-ot-edna-godina HotArena.net
Ирена Милянкова кръшка на Чолата от една година! („Новата“ тръпка се оказа сериозна и дълга любов)

Моделката Ирена Милянкова всъщност няма ново гадже, а по-скоро едногодишна връзка с мистериозния господин, с когото едва сега се осмели да се покаже, разбра HotArena!

 

Красавицата, която има четири деца от арестувания за сводничество Росен Чолов – Чолата, е решила да не прави повече компромиси със себе си. Тя не стои вкъщи заключена, за да чака мъжа си да излезе от затвора незнайно кога.

 

Затова прецени, че е най-добре да впрегне усилията си, за да осигури мечтаното спокойно и сигурно бъдеще за себе си и своите наследници.

 

Миналата седмица Милянкова се появи с плешив господин на изложба в столицата, а папараци заснеха любовните им прегръдки и ласки, които си разменяха пред очите на минувачи без стеснения, пише „България Днес“.

 

Оказва се, че Ирена е с въпросния мъж от близо година. Близки до моделката разказват, че вече се е изморила да търчи по затворите, за да вижда съпруга си. Също така отказвала да се забърква в тъмните му дела и затова решила да започне на чисто.

 

Мистериозният мъж до Съни от „Под прикритие“ се появил в точния за нея момент – когато семейният бюджет взел да се изчерпва. Господинът бил с доста големи финансови възможности, но въпреки това и моделката се хвана на работа като търговски представител.

 

Все пак на нейните плещи останаха грижите за четирите дечица, докато татко им търпи наказание за делата си.

 

Новият мъж в живота на Ирена се държал с малчуганите като със свои деца и доста добре се грижил както за тях, така и за нея самата.

 

Злите езици обаче са категорични, че на Чолата няма да се хареса някой друг да се възползва от отсъствието му, за да „открадне“ родителските му функции, както и ролята на глава на семейството, което до скоро беше негово.

2 Коментара

azz

преди 9 години

Айде сега и на тоя да му ги окоти 4 на брой и да си врътне дупарата при друг!

Коментирай

Егати

преди 8 години

Тая е като циганките хем много, хем е била на 14 като е родила първото. Скоро сигурно ще става баба.Кви са тия хора заеби, а и кви са тия родители.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.