Ирина на опосума Иван: Супер съм! Мога да готвя, да пиша, плета, медитирам и ...

3805
01 Април 2013, 13:30


"Обичам да готвя, да пиша, да медитирам, да рисувам, да снимам, да чета, да събирам приятели, да плета, да съзерцавам морето...мога да изброявам още много неща", се похвали тв водещата Ирина Тенчева пред вестник 'Всеки ден", видя HotArena.net.


Тв водещата има скандална слава, тъй като успя да раздели продуцента си Иван Христов и съпругата му Вихра. Самата тя също има един брак зад гърба си и две деца от него.


Въпреки това двойката намери смелост да се изправи пред всички и да защити чувствата си. Днес двамата се чувстват като истинско семейство, а Ирина се радва и на успешна кариера.


Нов мъж, нова телевизия, нови проекти. За Ирина новата година започна доста успешно. Самата тя признава, че е изключително щастлива от работата, която върши. Не смята, че особено се е променила откакто е в екипа на ТВ7, но е категорична, че тук се чувства по-оценена от преди.


За себе си Ирина казва, че е човек, който все още търси вътрешния си баланс, но не го е намерила. „Мисля, че ключът към душевната хармония и радост е честността на първо място към самия теб.


Да бъдеш автентичен, да изразяваш душата си чрез ежедневните си действия, да не се опитваш да играеш каквато и да е роля, която обществото или дори хората, които обичаш, ти вменяват.“, казва тя.


На същото се опитва да научи и децата си. А като пример за себе си вижда кралицата на Йордания Рания.


Ирина не се смята за амбициозна майка и се старае да бъде разбиращ и подкрепящ родител. Признава, че рядко има време за семейството си, но се старае да отделя време и за любимите си хора, винаги, когато може.


Що се отнася до живота й след 10 години Ирина със смях споделя, че се надява тогава да е все още така привлекателна, а също и да се е реализирала като писател, каквато е най-голямата й мечта.


„Надявам се да съм здрава и редиците на най-важните за мен хора да не са разредени. Надявам се да съм издала и продала няколко романа. Надявам се да не съм полудяла дотолкова, че да се вманиача на тема връщане на младостта по смешен за околните начин.


Дечицата ми са твърде малки, затова–не след 10, но след 15 години с радост може да посрещам внучета. И както сега, така и после, ще събирам приятелите си, ще си гледам градината и ще споделям движението на слънцето покрай хоризонта с човека до мен.“, споделя още тя.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени