Истината за носа на Росен Петров – пиянска свада, жена и още нещо! (Вижте какво още крие политикът)

3988
13 Юли 2015, 11:24


Пиянска свада и последвал побой са в основата на деформирания нос на Росен Петров.

 

Години след като бившият телевизионер се обезобрази стана ясна истината за външния му вид.

 

 „Носът ми пострада в една тъпа пиянска история. Който умее да се бие, винаги го ступват понякога“, призна най-накрая в събота бившият член на партията на Николай Бареков – „България без цензура“. 

 

По информация от наши източници обаче освен на обонятелния му орган, Петров имал и фрактура на челюстта, която била причинена от същия удар във въпросната нощ.

 

Мандибуларната му кост пострадала сериозно, като имал и счупен зъб, за който никога не признал. Там си сложил корона, защото все пак корените били запазени, допълват запознати. Петров твърди, че правдата в случая с побоя била на негова страна, но силата била на ответната, пише "Всеки ден".

 

Според свидетели обаче мелето е станало между Петров и мъжкари от друга компания в бар заради това, че си позволил да загледа чужда жена, след като се наквасил обилно с алкохол.

 

Досега той твърдеше, че носът му е претърпял ужасната деформация след удар, като пред познати разказвал как му бил нанесен при боксов мач. 

 

Заради жестокото кроше, но не на ринга, няколко години депутатът не може да се оправи и мина всевъзможни лекарски консултации и интервенции, които да му позволят отново да диша нормално.

 

Силните болкоуспокояващи още докато водеше предаването „Нека говорят“ по Би Ти Ви му докараха и смущения в дикцията си и едва се разбираше какво се опитва да каже. Днес говорът му е подобрен, но формата на носа му е все още плашеща, сякаш е бил уцелен с куршум в основата му. Преди да признае истината, в парламента се говореше и че всичко е тръгнало от разрушена носна преграда, предизвикана от смъркането на кокаин. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени