Истината! Защо Юксел Кадриев още го няма на екран

4328
19 Март 2012, 12:41


 

Юксел Кадриев вече напълно се възстанови. Водещият по бТВ не само е изписан, но и вече подкара малкия си Фолксваген Пасат, писа „България Днес”. Един от лекуващите лекари на Юки също потвърди, че пациентът напълно се е възстановил след операцията от дискова херния и скоро ще го видим на екран.

 

 

Да го видим, де! Ама го няма! Защо?

 

 

Оказва се, че причината за отсъствието на Юксел Кадриев от новините на бТВ далеч не е скандалът с жена му Бонка. Доскоро в кулоарите на телевизията се шушукаше, че операцията на Юки е само повод да бъде отстранен. На шефовете им писнало от жълтите сензации покрай обратната му ориентация и проблемите с Бонка Георгиева.

 

 

Да, ама не! Всъщност причината за липсата на Кадриев е... Ани Салич. Водещата смятала, че Юки не е готов да се върне на екран. Салич се опасявала, че все още не може да разчита на кондицията на колегата си, особено що се отнася до новини на живо.

 

 

Май и самият Кадриев го тресе сценична треска, тъй като бил забелязан нервно да обикаля офиса на бТВ с Фолксваген-а си. В последния момент водещият направил рязък завой и така и не се осмелил да влезе в телевизията...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ебати сайта
преди 6 години
-4
Бях ви сложил в отметки, обаче ви махам с такъв замах, че покрай вас ще изкъртя още няколко. "Юксел обикалял в МАЛКИЯ(?!?!?!) си пасат"...колко ли е малък един пасат?! "...обикалял офиса на БТВ с Фолксвагена си..В последния момент водещият направил рязък завой ." :) Точно къде из офиса е обикалял и резкия завой преди тоалетната ли го направи или по стълбището? Вие с Ани Салич лично ли говорихте или боб хвърлихте? Нещо ме съмнява тя да е светнала световнонеизвестно жълто сайтче за професионалните си действия. Това, че сте смешници не е толкова важно, в крайна сметка не сте изобщо популярни, а радостното в случая е ,че никога няма и да станете с новини като тези.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени