Ива Екимова подлуди цяло заведение с претенциите си (Вижте какво й било голямо)

7940
02 Април 2017, 12:00


Ива Екимова подлуди всички служители и посетители в заведение, в което наскоро реши да пие кафе, научи HotArena.

Блондинката влязла като кралица във въпросното заведение и се настанила на една  от масите, давайки знак на сервитьора. Когато той  отишъл да й вземе поръчката, му направила забележка, че се е забавил, макар че момчето я познало още  от вратата и на секундата се изстреляло към нея, за да я обслужи. Това било само начал ото на голямото разиграване.

Ива и приятелката й поръчали кафе и вода. Пиарката обаче, като опитала своята вода, обявила, че е прекалено топла. Помолила да я сменят. Другата пък й се видяла твърде студена. Ива все пак обявила с въздишка, че този път няма да връща водата. Незнайно защо поискала и лед към нея, независимо, че минута по-рано се била оплакала, че е студена. Като й донесли леда, попитала дали е  от минерална вода или  от чешмяна – „защото, ако е  от чешмата, не го искам”. После пък била недоволна, че кубчетата са твърде големи и питала дали в хладилника ще се намерят по-малки, за да не изстудяват твърде много водата й.

Всички в заведението били потресени  от безкрайните й претенции. „Или на 41 години вече я тресе критическата, или страда  от груба звездомания, или и двете едновременно”, коментираха очевидци на  отблъскващ ото поведение на Екимова, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Отврат
Преди 1 година
0
Цял живот се мъчи горката някъде да се провира на випаджийка да се прави, но наистина е много противна. Видях я в един мол, пререди майки и деца на касата в един евтин магазин и след това половин час се разправя за някаква отстъпка от цената. Яко противно кълчене беше, голяма мис, смешница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iveta uzunova
Преди 1 година
0
Basi grozniq parcal,za kakva se ima? Slojila 2 tona grim i se misli za nqkoq si..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидо
Преди 1 година
0
Тази се тресе от комплекси,затова се държи свински с нормалните хора.Трябвало човек от собствениците на заведението,да покаже вратата на тези никого ненужни фльорци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Санди
Преди 1 година
0
Луд човек може да подлуди всички. Нямало ли е охрана да изхвърлят този парцал от заведението?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени