Иван: Вихра не ми дава Ава

3676
04 Юли 2012, 18:20


Бившата съпруга на продуцента Иван Христов не му позволява да среща с дъщеря им Ава, научи Hotarena.net. Водещата на „Споделено с....“ прави всичко възможно да раздели баща и дъщеря и непрекъснато пречи на срещите им, твърди той.

 

 

Продуцентът разкри, че плаща по 1 000 лева месечна издръжка, а не както Вихра твърди 270. Освен това я оставил да живее в апартамент, който купил още преди брака им и продължава да изплаща.

 

 

Бившата му съпруга е оставена да разполага и с втори апартамент, който да отдава под наем. Така освен месечната издръжка на Ава, Вихра получава и по още 200 евро на месец, пишат от „Блиц“.

 

 

Въпреки че двамата се разведоха през февруари, а съдът постанови Иван да взима Ава всеки първи и трети уикенд от месеца, Вихра отказва да приеме решението. Продуцентът има право да взима малката и за 45 дни през лятото, но майка й обжалва и това.

 

 

Освен че не му позволява да вижда редовно дъщеря си, Иван се оплаква, че Вихра го кара да общуват чрез медиите “сякаш сме принц и принцеса“. Вече два месеца водещата отказва да общува с бившия си съпруг и отказва всякакви коментари по негов адрес или на любовницата му.

 

 

 Запознати обаче твърдят, че това е затишие пред буря. В момента тв звездата е прекратила публичните разправии, тъй като съдебните й битки с Иван за правата над Ава продължават. И Вихра се надява този път да си тръгне като победител от съда, а също така и със солиден финансов бонус в банковата си сметка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и така....
преди 5 години
0
Аз като дете без баща съм напълно ЗА Ава да се вижда с баща си! Детето трябва да си изгради само мнение за новата жена на Иван, не да бъде наплашвано и настройвано срещу нея от майка си. Вихра е тази която съсипва психиката на детето си. То винаги ще бъде част от живота на баща си и не трябва да му се натрапва че е изоставено или нежелано от него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДАНИ
преди 5 години
-3
ВИХРА ЛИ НЕ ТИ ДАВА АВА ЗА 45 ДЕНА ПРЕЗ ЛЯТОТО ? А ЗАЩО МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО С ЛЮБОВНИЦАТА СИ ЦЯЛО ЛЯТО БЕШЕ НА МОРЕТО И ИЗОСТАВИ ДЕТЕТО СИ И ЖЕНА СИ, НЕ ХОДЕШЕ ПО МЕДИИТЕ ДА ИСКАШ АВА И ТОГАВА НЕ СЕ СЕТИ, ЧЕ ДЕТЕТО СТРАДА ЗА БАЩА СИ ? И НЕ СЕ СЕТИ, ЧЕ НА ВИХРА И Е ТРУДНО ДА ОБЯСНИ НА ДЕТЕТО КЪДЕ Е БАЩА И ? ПОСТАВИ СЕ НА МЯСТОТО НА ВИХРА. НЕЙНИЯ ЖИВОТ И ЖИВОТЪТ НА ДЕТЕТО И Е СЪСИПАН. ДЕТЕТО Е ОЩЕ МНОГО МАЛКО И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБСЛУЖВА САМОСТОЯТЕЛНО, ЗА ДА ОСТАНЕ 45 ДЕНА БЕЗ МАЙКА СИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ИВАН ДА РАЗБЕРЕ ТОВА И ДА СПРЕ ДА ТОРМОЗИ МАЙКАТА НА ДЕТЕТО СИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мима
преди 5 години
-1
дора, ния, гери е може ли да сте толкова прости и трите или това е един и същи човек? Тя щяла /Ирина/ да прави това, онова, вие от къде знаете тя какво ще прави? Да не сте и в къщата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лс
преди 5 години
-3
Чакайте малко вие трите отдолу, дето ми приличате на един човек и по-точно на Вихра! По-добре ли ще е детето да ви гледа скандали всяка вечер лакома жено, по-щастливо ли ще е? Иван е неин баща и трябва да я вижда, колкото и твоята мижитурна душица да не иска да го приеме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дора
преди 5 години
-5
Иван не заслужава да вижда Ава,той избра децата на ирина-да си ги гледа тях,Ава ще го презира и оплюва когато порасне,защото той я лищи от щастливо детство с двамата си родители.Нищо и никога не може да и замени семейното спокойствие и щастие.Където и да я заведе сега с Ирина и нейните деце,на Ава ще и е празно и тъпо,защото винаги ще и липсва майка и.Ава все повече ще обича майка си и ще мрази баща си,независимо от това,че Иван иска да я задоволява с интересни дестинации и весели излети.Никога Ава не може да е истински щастлива с Иван и Ирина.Иван сгреши много с Ирина и винаги ще е сочен като мъж под чехъла на една противна,ф,егматична,безотговорна и подла жена-ИРИНА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ния
преди 5 години
-5
Иване ,такова е решението ти да гледаш чуждите деца. Ти избра такава съдба за Ава.При разведени родители се получават такива неща.Като порасне дъщеря ти съм сигурна че ще ти каже - Не искам да приличам на теб и смятай че сте приключили вашите отношения ,но вече по нейно желание.От сега си помисли какво ще правиш.Обикновено всеки си получава заслуженото.Тогава малко ме съмнява дали Ирина ще е жената на живота ти.Такива жени като нея са преходни. Остава единствено любовта към децата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гери
преди 5 години
-6
Ами мухльо-пухльо като си искаш дъщерята да си стоял при нея.Аз също не бих пуснала дъщеря си при оная мазна лисичка Ирина,защото си личи,че тя е злобна и ще настройва детето срещу майка му.А ти стига си хленчил,че на хората им писна от тебе,защото всичко това си е по рвоя вина.Не,че харесвам Вихра,но тя е майка и се бори за щастието на детето си.Вие двамата правите така,че когато порастне, Ава ще се срамува че е ваше дете. ЗАТОВА ПРЕСТАНЕТЕ С ТОЗИ ЦИРК-В ИМЕТО НА ДЕТЕТО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени