Ивана си призна: дебелее от болест

3934
02 Август 2011, 09:32


Фолкзвездата Ивана призна откъде идва проблемът й с наднормените килограми. Любимката на фолкфеновете имала здравословен проблем.

 

За последните три месеца обаче Ивана успя да свали над 20 килограма. 

 

"Едва ли има човек, който да не е забелязвал как през последните години водя трескава борба с килограмите. Отначало мислех, че вината е у мен заради липсата на нормален режим. Знаете, професията ни е такава, че се налага да пригодим биологичния часовник наопаки", казва Ивана.

 
"Храним се, когато приключим работа в малките часове на нощта, а тогава е най-вредно. Спим през деня, когато организмът има жажда за активност, а се събуждаме следобед уморени. И така години наред. Правила съм всички диети, които човек може да си представи. Даже и тази на отричания в момента Дюкан, която ми помогна да сваля 12 кг. Но след това отново ги наваксах. Че и отгоре качих", споделя мъката си звездата пред "Всеки ден".

 

Лекарите я предупредили, че жестоките диети са на път съвсем да разнебитят здравето й.


Издали й тежката диагноза. Алергия с труднопроизносимо име водела до неприемливото за всяка жена издуване. Предупредили Ивана, че дори и изобщо да не яде, пак ще изглежда като дебелана, защото организмът й задържа течности.


Вярна на своя водолейски характер и вечното търсене на експерименти, звездата на фолка решила да не се оставя. Приятелка я свързала с изключително вещ билкар, който направил за звездата специален курс на лечение.

 

"Признавам си, че отначало работата ми прозвуча несериозно, да не кажа налудничаво. Но какво имах да губя, освен двадесетина килограма?! Реших да се подложа на поредния експеримент – и ето че се оказа супер успешен", не скрива широката си усмивка любимката на публиката.

 

Снимка МОНИТОР

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lala
преди 6 години
0
Бях чела някъде,че тя е пълна,защото й правят магия,а и няма да се очудя...Преди,когато беше по-слабичка,имаше по-успешна кариера.Както и да е...Дано задържи постигнатите килограми и да има винаги сили за работа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени