Ивана страда заради нещастна любов (За кого мисли нон стоп певицата?)

1335
19 Февруари 2017, 11:00


„Много ми липсва един човек!”, признава загадъчно Ивана, дочу HotArena.

 
Макар да се кълне, че си няма гадже, звездата не крие факта, че мислите й често са насочени към точно определен мъж. „Той страшно много ми липсва”, казва загадъчно Певицата на народа за господина, заел специално място в сърцето й. 


„Имала съм красиви, вдъхновяващи, изнервящи, ревностни, обсебващи, „забранени” любови, но не и несподелени. И винаги с повтарящи се финали”, сподели по повод деня на Свети Валентин изпълнителката на „Шампанско и сълзи”. След което даде обяснение на несполуките си в личния живот. Според нея всички представители на силния пол се притесняват от жени с положение - включително и мъжете, с които е била тя през годините. Затова и в крайна сметка господата предпочитат да се обвързват с по-невзрачни дами.  


„Колкото и да казват, че харесват силни и успели жени, те се женят за слаби, нежни, хленчещи и послушни. Плаши ги да живеят постоянно с жена, която е независима и която не могат да контролират, с жена, която може да ги изостави всеки момент. О, Боже, това мъжко его!”, коментира хитовата пайнерка, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени