Жана Брегендорф се запозна с баща си след 29 години на летището

2164
06 Февруари 2016, 11:21


Миналото лято Жана Брегендорф за първи път чула гласа на баща си по телефона. До този момент двамата не са се виждали никога, научи HotArena.

Mайката на Жана е била бременна, когато се разделя с бащата на детето си. 29 години баща и дъщеря не поддържат контакт. Един ден миналото лято сестра й Адриана и майка й откриват Марио във фейсбук. Показват го на Жана и вълнението прераства в желание за среща.

Бащата е изненадан от неочакваното обаждане и не може да повярва , че дъщеря му е  Жана Бергендорф. Той от години живее в Германия , но гледа българска телевизия. Проследил е целия „Х Фактор“, в който участва Жана без да подозира, че това е собствената му дъщеря. Външната прилика между двамата е очевидна.

Седмица по-късно Марио пристига в София, за да се види за първи път с дъщеря си. Срещата е на летището, където тя го чака с Петко, един от двамата му синове, с когото Жана вече се е запознала, пише "24 Часа". При появата му Петко побутва сестра си, а в следващите секунди, тя тича, прескача парапета и се хвърля в прегръдките на баща си.

Емоционална, каквато е била винаги, най-после среща човека, когото чака цели 29 години. Тя го запознава с всички важни за нея хора и с най-ценното същество в живота й 5-годишния й син Леон. Оттогава двамата поддържат контакт, тепърва се опознават и всеки открива собствените си черти в другия. Марио й обещава пълната си подкрепа във всяко едно отношение и се зарича, че оттук нататък винаги ще бъде до нея.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени