Жени Калканджиева пуска сина си в държавно училище

2065
06 Март 2016, 13:00


Шестата по красота в света Жени Калканджиева на крие, че никак не е наред с финансите, разбра HotArena.

 

Бившата манекенка и собственичка на модна агенция „Визаж” е започнала здраво да затяга колана си и да пести от всичко възможно. Едно от тези неща е образованието на сина й Жорко, пише „Уикенд“.

 

От есента Жени е решила да пусне хлапето си в държавно училище. Вече дори си е харесала в кое – най-близкото до дома й. В него детето й ще бъде със свои връстници от нормални семейства и няма да притеснява, че някой ще му се подиграва заради финансовите проблеми на семейството му. „Искаме да учи сред деца, които няма да си мерят само телефоните и дънките”, казва Жени.

 

След като Жорко стане гимназист, бившата манекенка се надява, че ще може да му осигури по-добро обучение. И тогава ще го запише в частно школо с деца от сой. До тогава се надявала да спести достатъчно пари, че да не й тежи на бюджета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
-2
А ако имаше както преди ,големи финансови възможности,къде щеше да си запишеш детето,а!!!!! Сега обаче,щеш не щеш,сред бедните българчета,нали Жени!Обаче ще пестиш,незнайно от къде,ти си знаеш,за да може Жорко да замине най-вероятно в чужбина и да учи с ДЕЦАТА ОТ СОЙ.........Жалка си,Жени! Къде са ти надувките,преструвките и претенциите,шестата в света,хахаххаааа! Ще започнеш и ти както близката ти приятелка Милянкова,да се буташ по градския транспорт!Кофти се пада от високо,нали...........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени