Кали тръгва на участия само месец след раждането

1874
14 Януари 2014, 15:30


Фолк певицата Кали стана майка на момче за трети път на 9 януари. Бебчето бе наречено Александър, който е плод от любовта й с Влади. Изпълнителката е решила за месец да свали 15 килограма и отново да се възобнови участията си, разбра HotArena.net.

 

За Алекс се е грижила лично сестрата на Бойко Борисов Красимира Иванова, докато заедно с майка му са били в болницата. Роден е със секцио, но родителката му се чувства добре. Дори сама избрала името му, за да е кръстен на силна личност, каквато се определя самата тя.

 

Влади бил толерантен към решението й, само се притеснявал, че ще наричат сина му Сашко, но Кали е категорична, че още от сега ще го наричат „Алекс“.

 

Малката рожба е със същото чипо носле като другите момчета на изпълнителката. Влади бил много щастлив от появата му и почерпал приятели в заведение. Кали ще изненада с екзотична екскурзия към края на годината, само че децата ще оставят тук, пише сп. “LoveStory”.

 

Надява се, че другите малчугани ще помагат в отглеждането, а също ще разчита и на двете му баби. С тази надежда тя умува да тръгне на участия след като мине един месец от раждането, а и също таи мечти да успее да свали 15-те килограма, които качи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КИА
преди 4 години
0
Типично в нейния стил , ""много добра майка "" , позьорка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени