Киро Скалата не вдига самолета (Пробва с билки, но пак не става)

3106
11 Декември 2013, 12:30


Киро Скалата не може да вдигне самолета, дочу HotArena.net. Пикантната клюка бе разнесена от приятелите на бившия брадър, които издават, че от години има проблеми.

 

Според лекарско заключение причината е системната злоупотреба с анаболи. Именно това е и причината мускулестия мачо да е толкова неспокоен напоследък.

 

Проблемите на Киро започнали още през 2005 година Тогава решил, че гафовете му в леглото са временно явление.

 

Състоянието му обаче се влошило и се наложило фитнес маниакът да се срещне с медици, за да поговори по деликатната тема. Особено след като дори лечението с билки, не дало нужния ефект.

 

Стреснат за потентността си, Вълчев отпрашил на консултация в чужбина. Докторите му предписали медикаментозно лечение и най-вече спокойствие, като задължително трябвало да спре с приема на стероидни и анаболни вещества.

 

Последните пет години Киро зарязал всякакви тренировки и едва преди 7-8 месеца, се върнал в залата. Отсъствието му от фитнеса било заради здравословен проблем, за който той не иска да говори в подробности, но според запознати се касае именно за сексуалната му активност.

 

„В момента съм в много добра форма само след няколко месеца тренировки. Кой би казал, че съм на 42?


Последните години изкарах в Южна и Северна Америка, отдавайки се на живот и гуляй, като дори не съм пипал щанга. Мускулите обаче си имат памет и въпреки охолния живот не изгубих осанката си и дори не качих килограм върху себе си”, хвали се Скалата.

 

Макар да спрял хапчетата и да си почивал активно Киро, все още трудно вдигал самолета. Това е и основната причина по-рядко да си търси компания в спалнята.

 

Щастието да се радва на вълнуващи изживявания в леглото му се усмихвало най-много веднъж на няколко седмици. А медиците са категорични, че причината за изчезналото му либидо е една-единствена — анаболите, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 4 години
0
А ДОБЪР ДЕН! СЕНЗАЦИОННО ОТКРИТИЕ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени