Кой дирижира управлението на район Южен в Пловдив?

2076
21 Февруари 2013, 12:42


Интересни дейности се случват в управлението на най-гъсто населеният район в град Пловдив - район Южен. Когато есента на 2012 бившата кметица Павлинка Кацарова, шофирайки служебният автомобил, удря две момичета на автобусна спирка до общината, бяга от местопроишествието. Всичко това става след видимо нетрезво състояние на кметицата, според очевидци на случката. След това, вместо да бъде уволнена, тя бива "понижена" в секретар на община Южен.От тогава до момента Павлинка Кацарова си остава и скритият "генерал" в общината, която управлява района със замах. Дори се ползва с протекциите на Иван Тотев, кмет на Пловдив, споделят наши читатели, които са сред служители на общината. Кацарова може да бъде засечена по няколко пъти в Община Пловдив и явно членството й в ГЕРБ от 2010 е гаранция за нейната позиция. Именно това я кара да се държи като феодал в район Южен и дори кмета Людмил Русанов не смее да и се опълчи.


Да не забравяме, че и Павлинка Кацарова живее в общинско жилище от малко над 80 кв.м., с наем от "крупната" сума от 60 лева.


Толкова ли управниците на Пловдив не могат да погледнат, че Кацарова прави каквото си иска или просто тя ги държи с някаква уговорка?Стига се до там, че тя принуждава сегашният кмет Русанов, а и Иван Тотев в публична изява, да потвърди неправомерната концесия на футболно игрище в квартала, която се държи от нейният син, въпреки многото оплаквания от граждани. Цветан Кацаров бе водещо лице и при неправомерни сделки и ощетявания с арменското настоятелство в града под тепетата.


Коментара и изводите за това - оставаме на Вас. Като се надяваме скоро управниците в Пловдив да се осъзнаят и да вземат управлението на града в свои ръце, водени от интересите на хората, а не на частни лица.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
petar Stoyanov
преди 5 години
0
Pavlinka e dala falshiva diploma na Ivan Totev y S tova go reketira, tazi pavlinka e alkoholi4ka, korumpirana, krade ot remontite ha u4ilishta vzima podkupi ot direktorite na u4ili6tata, krade ot remontite na ulicite, konflikt na interesi s ssportnata ploshadka na sina i, Prokuraturata da se samosezira! tazi pavlinka katsarova e za zatvora y podpisva dokumentite kato kmet na Yujen!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени