Кой отърва Жана от затвора? (Нови факти по случая + издавката на близък какви опиати взима Бергендорф)

5715
10 Юли 2015, 12:20


Жана Бергендорф най-вероятно ще се измъкне чиста от грандиозния скандал със забранени опиати, в който бе замесена, узна HotArena!

 

Рижата тийн идолка, която бе арестувана във вторник след зверски бой между нея и любовника й – танцьора Лео, вече се радва на свободата си, а снощи дори имаше концерт в Бургас.

 

Певицата, за която е публична тайна, че злоупотребява с дрога, най-вероятно ще се измъкне суха от цялата ситуация благодарение на връзките и влиянието на шефката й във „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева.

 

Едно рамо за пред полицията е дал и продуцентът на „Х Фактор“, който направи Жана известна, Мъгърдич Халваджиян. Именно те звъннали няколко телефона, за да питат какво става и да дадат зор на полицаите.

 

„Наредиха ни отгоре да потулим случая и да го водим просто нарушаване на обществения ред“, признава пред „Всеки ден“ столичен полицай, работещ по скандалния казус.

 

Срещу Бергендорф няма и повдигнато обвинение въпреки намерената в дома й дрога, както беше обявено първоначално при ареста. „Жана няма нищо общо с откритата „тревна маса“ в дома й. Тя не е била у нея.

 

Тепърва трябва да се уточни и каква е тя“, лаконично обясни и адвокатът й Стефан Атанасов. Още по-любопитен е фактът, че двете версии за случилото се – тази на защитника и тази на Армутлиева – коренно се различават. Атанасов заяви пред „Всеки ден“, че полицията е пристигнала заради „малко повече шум и по-див купон, мимолетно повишаване на децибелите“.

 

А официалното обяснение на „Вирджиния рекърдс“ след близо 2 дни мълчание е съвсем различно: „Полицията е пристигнала на проверка, след като Жана се е оплакала на телефон 112, че срещу нея има отправени заплахи“.

Наши източници от полицията разкриват, че има голям шанс вината за всичко случило се да бъде хвърлена върху любовника й Леандър Франсиско Янес – Лео. „Когато униформените са пристигнали на място след сигнала за страшния скандал, са намерили в Лео пликче със съмнително вещество“, разкриват за „Всеки ден“ източници от полицията.

 

Подобни пакетчета е имало пръснати на различни места из целия апартамент. Веществото ще бъде тествано в лаборатория, за да се установи точно какво е. Това означава, че най-вероятно откритият наркотик може и да не е трева, а нещо по-тежко. След като се докаже видът на дрогата, ще започне и разследване за това чие притежание е било.

 

Жана Бергендорф вече се е оправдала пред полицаите, че не е знаела за наркотиците и е набедила Лео. „Той ги е донесъл, не мога да го следя постоянно“, ожалила се изпълнителката. Нейната версия била потвърдена и от продуцентите й, които се застъпили за звездата.

 

В ущърб на чужденеца е и фактът, че наистина в джоба му е имало наркотик, докато в дрехите на Жана нямало. От „Вирджиния“ вече започнаха да манипулират информацията, дори прибирането й в полицията се отрича. И то при положение че на ръцете на Жана се виждаха белезници.

 

Жана излезе от ареста в сряда вечерта като напълно нов човек. Щастлива и доволна. Пред Първо РПУ я посрещна адвокатът й Стефан Атанасов. Репортер на „Всеки ден“ забеляза при освобождаването й, че Бергендорф е в отлично настроение. Ако при ареста си тя се бе навлякла с няколко ката дрехи и шалове, сега Жана се появи с разгърден потник с надпис „Аз съм страхотна“ и с много по-спретната прическа. На нея най-вероятно цялата дандания ще й се размине, но дългогодишният й любовник Лео като нищо може да отнесе 6 години затвор.

 

В момента Лео е в болница. В ареста той се появи с гипсиран крак, така че не е ясно как той е налагал Жана при скандала и дали тя не го е набила. Певицата има няколко синини и одрасквания по тялото, издадоха източници от ВМА, където е била тествана за наркотици в кръвта.

 

 

Братовчедката на продуцента Мъгърдич Халваджиян Ани, без да иска, изпорти в интернет истината за Жана Бергендорф.

 

„Целият (нормален) свят декриминализира тревата. Обаче у нас едни депутати, известни потребители на кока, я направиха опасен наркотик. С това и остана в историята тяхното депутатстване (става въпрос за Мирослав Севлиевски и Емил Кошлуков, които криминализираха еднократната доза преди повече от 10 г., б.а.). В резултат сега младежи отиват в затвора! А, и новината на деня – рок певица имала в дома си марихуана.

 

В заглавията „големи количества наркотик“. Не думай! Разбира се, че е новина. Известна певица, полиция, любовни драми… как да не е“, ядосва се Ани, която явно не е била наясно със схемата на продуцентите да отричат за дрогата в дома на Жана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лъжкиня
преди 2 години
0
Безочлива и нахална! Не спря да лъжеш наркоманке
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени