Кон щеше да убие Райна

2192
23 Февруари 2016, 14:00


Голяма синина има Райна на дясното си бедро вследствие на жесток ритник от кон. Инцидентът се случил по време на екзотичната й почивка на Филипините, където компания й правеше миската Велина Узунова, научи HotArena.

В края на януари двете посетили Филипините, където според запознати Райна профукала близо 10 бона. Филипините не са от скъпарските острови заради ниския стандарт там, но билетите не са за всеки джоб.

В един от дните двете македонки решили да се изкачат до тамошен вулкан. Тъй като преходът е изключително труден, за удобство на туристите местните предлагали четирикрак превоз – кончета. Пилето се отказала да се качи на животинчето и като свекърва ходела по Велина, която се въползвала от превозното средство.

Водачът му обаче непрекъсато тормозел животното. За зла беда обаче като защитна реакция битият кон изритал със задните си крака Райна, пише „Шоу“. Македонското девойче отнесло жесток ритник заради ината си да се катери пеш единствена от цялата група.

Освен боленената конска „целувка“ Райна се върнала и с още по-малко сини петна. Те обаче са от масажите, които певицата си правила всеки ден. „Там са не само евтини, но и качествени“, разказва Райна.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оф
преди 2 години
0
Тая е толкова тъпа, не мога да я гледам чак. Много ясно че коня ще е удари! Тя е повече кон от него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
как'Сийка
преди 2 години
0
'Да би мирно седяло, не би чудо видяло'! - 'Вижте ме-аз съм във Филипините-кон ме ритна,трактор ме блъсна'..-... Е,и какво от това? Умряхме си от завист!..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени