Краси Радков се държи като Гацо Бацов и в живота (Всичко за просташките му изцепки, само за възрастни)

2135
19 Юни 2016, 16:00


Краси Радков съвсем е замязал на своя герой – футболиста простак Гацо Бацов, който коментира актуални събития на врачански диалект в „Шоуто на Слави”. И актьорът като персонажа си вече няма никакви задръжки и шокира с непринуденото си поведение, научи HotArena.

Преди няколко дни комикът бе засечен от папараците на "Уикенд" да крачи пеш по централния столичен булевард „Витоша” в посока Южния парк. Без да се притеснява, че е на публично място, Краси се почесваше по мъжкото си достойнство. А когато не си пипаше оная работа, хващаше с две ръце и шкембето си и здраво го разтърсваше като един съвременен бай Ганьо.

Ако си мислите, че просташките му изцепки се изчерпваха само с това, горчиво се лъжете. В момента, в който край Радков мина беловлас мъж с детска количка, шоуменът прищипа с пръсти ноздрите си и безпардонно и гръмко се изсекна. Възрастният господин първоначално се престори, че не е видял как актьорът се прочиства от сополите, но няколко крачки по-късно направи изразяваща отвращение гримаса.

Макар температурата на въздуха в София да не бе кой знае колко висока, на Краси му беше горещо. Затова и свали шареното си яке и го преметна през чантата си. Останал по тениска, комикът на Слави демонстрира на всички минувачи по „Витошка”, колко огромен е станал тумбакът му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени