Куини Алис с гъзарско Порше на бала! Натрива носа на Благо

https://hotarena.net/laifstail/kuini-alis-s-gazarsko-porshe-na-bala-natriva-nosa-na-blago HotArena.net
Куини Алис с гъзарско Порше на бала! Натрива носа на Благо

Куини Алис е била извозена с гъзарско Порше на бала си, научи HotArena.

Красивата абитуриентка била черешката на тортата и сложила в краката си всички баладжии, като се появила с модерно синьото Порше Панамера.

 

Луксозното возило се оценява на близо 200 хиляди лева е и било уредено от баща й, който е заможен бизнесмен.

 

„Моят татко, моят герой“, неслучайно написа красавицата под снимка с татко си.

 

И возилото също не е избрано случайно. Припомняме, че Порше Панамера имаше Благо Георгиев. Колата беше на жена му Христина, но след раздялата футболистът си я прибра и дори я зае за известно време на бащата на Куини.

 

Синьото порше от бала на Алис обаче беше много по-яко от матовото черно на Благо. „Определено искаше да му натрие носа“, кискат се нейни приятелки.

8 Коментара

преди 8 години

ostavete q da si jivee jivota prestanete che stavate smeshni!!!!

Коментирай

преди 8 години

Samo Levski хахахаха bravo

Коментирай

Istina

преди 8 години

Vzel go bashta i pod naem za 100 lv i q izkarahte golqmata barovka. Da i go beshe podaril bashta i kato e takuv "biznesmen". Ama nqma kak da stane, toi bashta i zatova se kefeshe tolkova mnogo na Blagoto i mu dade taka naburzo 18 godishnata si dushterq, za da moje da pokara i toi Porschence :D qvno e imalo oblagi i za bashtata, ne samo za tupata dushterq deto sega pravite ot nishto neshto za da se popishe za neq v mediite. Puka mu na nqkoi za kolata na bala na Kuinito. Zarqzana e nqma kak da promeni tozi fakt, a kockara Blago qkata i natri na neq nosa. Sega ima da si skube kosite bashta i, che drug bashta shte mu kara na Blago kolite :D

Коментирай

Lora

преди 8 години

+1 Няма какво да добавя повече :)

Коментирай

kralica

преди 8 години

Kralica e kuini kolkoto i da ne si priznavate zlobarcheta. vinagi e imala vuzmojnost vinagi e bila zadovolena ot vsichko i ne e razchitala na drug osven na samata sebe si i roditelite si. dreme i kvo pishat kvo komentirat nqkvi umreli dushici deto uj ne se interesuvat puk gledam romani pishat xaxaaxaxxa

Коментирай

НАДКА МИХАЙЛОВА

преди 8 години

Оставете Алисия на мира.Момичето е отговорна майка и в морално отношение, откровено мисля, че най-малкото не е по-лоша от всички актриси, поп изпълнителки напр.Мария Илиевя, Кристина Димитрова и още цяла плеяда такива, а да не говорим за Каели, Джина,Коцето и..........

Коментирай

НАДКА МИХАЙЛОВА

преди 8 години

Куини Алис е много младо и хубаво момиче, но малко наивно. Щом позволи на този нехранимайко Благой Георгиев да я заблуди и ,извинете, но да я изложи в обществото. Дано това да й е "обица на ухото", а що се отнася до ритнитопковеца, той вече си плаща за "дяволията".Есмер ще му докара ума в главата и ще разбере, че втора Христина няма да намери.

Коментирай

нено

преди 8 години

Е малко е унизително това, което и се случи, но се надявам да си извлече уроците и повече да не се забърква с такива мъже.Сега е времето да направи избора дали да се отчая, че някакъв плейбой измислен я е изиграл или да направи избора повече да не допуска такива хора до себе си.Мисля, че второто е за предпочитане, надявам се да избере това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.