Къртичи проблеми! Борислав живял у Индира две седмици преди старта на шоуто! (+Още схеми)

2905
16 Март 2014, 10:55


От снощния лайв на „Къртицата“ станаха ясни две схеми, които досега бяха скрити от зрителите. Оказа се, че Борислав и Индира са имали връзка преди шоуто – той е живял у тях, както и че са отпразнували Деня на влюбените в Банско. Танцьорката разкри, че семейство Русеви са я помолили да не ги номинира до втория месец, научи HotArena.net.

 

Любовният триъгълник Борислав-Индира-Бориса бе привикан в стаичка. Водещият Иван Христов се опита да разнищи историята им и успя да измъкне нечути досега истини от устата на танцьорката.

 

Тя разкри, че с Боби всичко е било от пръв поглед – още когато са се видяли на кастинга. Отношенията им се развили скорострелно и дори заживяли заедно, под един покрив, преди формата.

 

Индира нарича този период „двуседмичен“ , а на 14 февруари го е завела в Банско, където са отпразнували Деня на влюбените заедно.

 

Борислав дори й е говорил за съвместимост на гените, както и давал заявка, че ще спечели шоуто и ще вземе апартамент, където двамата ще живеят.

 

Боби Аватара, както го наричат в Интернет, осъзна, че с чаровницата няма бъдеще и прехвърли мерника си към Бориса, която пък чрез лицемерни разговори зад гърба му, му даде да се разбере, че няма шанс с нея.

 

Индира разкри схема, в която Христина и Емил Русев са я помолили да не ги номинира до втория месец на играта. Хриси и танцьорката са били участнички в сезон на „Сървайвър“, но са били в различни отбори без някакви допирни точки.

 

В името на общото някогашно битие в другия реалити формат, Русева помолила този път да играят партия. Подмолната игра обаче не успя да се осъществи и Инди номинира мъжа й, който пък спечели на Къртичия тест и е в Изолатора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени