Лъсна ИЗМАМАТА! Ути печели „ВИП Брадър”! Всичко за скандалната схема + как е бил зверски пребит от цигани

https://hotarena.net/laifstail/lasna-izmamata-uti-pecheli-vip-bradar-vsichko-za-skandalnata-shema-kak-e-bil-zverski-prebit-ot-cigani HotArena.net
Лъсна ИЗМАМАТА! Ути печели „ВИП Брадър”! Всичко за скандалната схема + как е бил зверски пребит от цигани
Ути Бъчваров най-вероятно ще спечели новия сезон на „ВИП Брадър”, научи HotArena. Кулинарят се ползва не само с висока зрителска подкрепа, но е и пръв приятел на продуцента на шоуто Нико Тупарев. Именно заради дружбата си с Нико, Бъчваров влязъл в предаването. Той прибира един от най-виоките хонорари - 100 000 лева.

„Ути беше закъсал за пари и се примоли на Нико да влезе в предаването, за да закърпи бюджета си. Той даже си прибра половината хонорар предварително”, обясняват близки до едрия добряк.

Н
апълно възможно е Ути да спечели шоуто, тъй като практиката във „ВИП Брадър” показва, че продуцентите винаги правят шампиони свои хора. Така например преди години предаването бе спечелено от Део, който също е от приятелския кръг на продуцента, пише \"Уикенд\".

Шоуменът-готвач, който се изяви като кибритлия, си е патил сериозно от буйния си нрав. 
През пролетта на 2013 г. Ути решил да възстанови къщата на прадедите си в котленското село Медвен. В селото Ути се спазарил с местни роми да ремонтират срещу 20 000 лева запуснатата къща.

Три седмици по-късно Бъчваров запалил колата и отскочил до село Медвен, за да види как върви ремонта на къщата. Кулинарят заварил имота си така както го оставил – майсторите не били свършили работа, но настоявали да получат още пари, за да продължат с „ремонта”. Ути отишъл до колата си и извадил ловната си пушка и я насочил към тях. Тогава те му се нахвърлили вкупом и започнали да го налагат ожесточено пред очите на няколко слисани местни жители.

След като кървавата селска разпра приключила благодарение на полицаите, Ути бил откаран по спешност в болницата в Котел, а двама от биячите му – арестувани.

3 Коментара

zlatena

преди 7 години

Истината обаче е съвсем друга.Ирина Тенчева е дала на свой бблизки хора 1000 смс карти за мобилни телефони за да гласуват за нея на полуфиналът и финалът за да стане по този начин победител в вип брадър 2016

Коментирай

vili

преди 7 години

тя да беше само ирина..

Коментирай

екмекзис пехливан

преди 7 години

торба с лайна

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.