Лестер от „Биг Брадър” заработва с тялото си в Дубай (Макето обслужвал както жени, така и мъже)

2055
17 Декември 2015, 16:00


Победителят в „Биг брадър ол старс 2012” - Никола Настески – Лестер, изкарва прехраната си като платен любовник в Дубай, узна HotArena.

 

Вече трета година македонецът живее и работи в емирството, като от няколко месеца насам напипал мекото на баницата и започнал да практикува най-древната професия, изкарвайки с един сеанс сума, равна на месечната заплата на майка му в Скопие, пише „Уикенд“.

 

След като грабна титлата „Любима звезда на България” през 2012-а година в продължение на няколко месеца македонецът се луташе по какъв път да поеме и как да продължи с изкарването на пари по възможно най-лесен начин. Уви, нито в родината му, нито пък у нас, това се оказа лесно, заради което той отлетя към слънчев Дубай. В арабската държава Лестер започна работа като сервитьор в ресторанта на 5-звезден хотел. След няколкомесечно носене на таблата риалити героят бе повишен в управител на салона, с основно задължение настаняване на гостите по резервациите им.

 

Работата в кръчма обаче не се оказа професия мечта за Никола, нито заради месечното възнаграждение, още повече пък заради кариерното развитие. Именно поради тази причина той непрестанно търсел странични източници на доход, благодарение на които можел да си позволи приличен стандарт на живот в богатото емирство.

 

25-годишният имигрант се захванал с най-процъфтяващия занаят в Дубай, заради който мъже и жени от цял свят се стичат към емирството – проституцията. Напук на строгите мюсюлмански канони и забрани от няколко години насам арабската държава е оазис на секса, разкрепостеността и разгула в Близкия Изток, където богати араби и заможни пътешественици от цял свят задоволяват и най-перверзните си фантазии.

 

Възползвайки се от привлекателната си визия и чар Лестер лесно се сдобивал с платежоспособна клиентела, чиито прищевки да задоволява. Запознати с похожденията му споделят, че младежът бръмчал както с жени, така и с мъже, като срещите му се случвали из 5-звездните дубайските хотели.

 

Заради доходоносната си работа в Дубай кракът на Лестер не е стъпвал в родната Македония от близо 2 години. За сметка на това пък от емирството макето е летял до няколко индонезийски острова и Тайланд, където винаги е отдъхвал в компанията на изцяло мъжка компания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени