Лили спи с шофьора си! Призна: По-влюбена съм отвсякога!

2494
29 Май 2014, 11:00


Лили Иванова спи с шофьора си, научи сензационно HotArena.net.

 

Динозавърката на родната естрада има връзка с близо 40 години по-младото от нея „момче за всичко“ и признава, че е по-влюбена отвсякога.

 

Разбира се, Лили крие, че има връзка именно с шофьора си, но добре осведомени източници го потвърждават. Нещо повече – 75-годишната певица винаги наема хотелска стая за нея и шофьора й, а не две отделни.

 

Претекстът бил, че господинът е момче за всичко, но всъщност примата искала неговата непрестанна близост.

 

„Лили е човек на изкуството и всичките й приятели я знаят като непоправима любовчийка. Може да няма семейство, но през леглото й са минали десетки мъже. Никога не е оставала без рамо до себе си и дори не крие, че все още прави секс”, разказват най-близките й приятели пред „Всеки ден“.

 

В момента певицата прави последни репетиции преди да открие националното си турне на 3 юни в Плевен и в разпратено до медиите комюнике изпълнителката на „Детелини” не спира да говори за любов и десетките си проекти, върху които работи.

 

Макар поведението и начина на обличане на кубратската легенда да са трън в очите на всичките й противници, тя очевидно не робува на чуждото мнение и на преклонна възраст не спира да говори за любов и интимни ласки. Блондинката е категорична, че независимо от възрастта всеки човек има нужда от любов и тя в крайна сметка никога не е достатъчна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 3 години
0
браво
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени