Линдарева ШОКИРА! Тачо бил осакатен от жена си и не му ставало, а Маги Желязкова често спяла с мъже за пари!

5729
06 Ноември 2014, 11:30


Зорница Линдарева, която напусна „ВИП Брадър“ в понеделник, винаги има какво да каже, така че да шокира всички. Скандалността проличава и от последното й интервю, в което споделя, че яде само по една ябълка на ден, че Тачо не е можел да вдига „самолета“, как Любо Ганев я спонсорира, колко мирише майката на Албена Вулева и разкритието, че Маги Желязкова често спи с мъже за пари, научи HotArena.net.

 

Моделката признава, че наистина е припаднала в понеделник, след гостуването си при Гала в „На кафе“. Наложило й се да лежи в „Токуда“ до вечерта. Сега се чувства добре, но признава, че проблемът с хранителното разстройство, с което се бори 15 години, напоследък се е влошил.

 

Затова губи съзнание, а причината затова е, че в къщата е яла само по една ябълка на ден.

 

Искрено се надява родителите й да оценят, че участието й във „ВИП Брадър“ й е донесло само позитиви. Счита, че се е променила и е израстнала. Майка й, която бе основна нейна защитничка в лайв изданията, е била твърдо против Зорница да влиза в подобен формат.

 

С Тачо не са изяснили отношенията си, но е категорична, че от тук нататък не иска да има нищо общо с него и Жени Калканджиева.

 

За съжителството си с Манов, Линдарева споделя, че по-скоро са били приятели, отколкото сексуални партньори. Смята, че той е добра компания за разговори. А за креватните изпълнения втрещи, като споделя в интервю за в. „Уикенд“, че: „А и как да спиш с човек, който е толкова осакатен от жена си, че дори не му става“.

 

Няколко месеца Стефан е спал у тях. След това я е оставил, тъй като е отишъл с жена си на море. При вртъщането му от почивка са излизали заедно, но след това са прекратили отношенията си.

 

Зорница все още твърди, че харесва Жени, но само когато не е пила. Шестата в света по красота доста прекалявала с алкохола, а пиенето й, това на Линдарева и на Тачо, най-често водило до скандали по между им.

 

Относно признанието й в играта с кубчетата, че е била компаньонка на мъж срещу 10 бона, моделката споделя, че това е самата истина. Само че ситуацията не е била да му дава нещо в замяна, тъй като той я обсипва с пари.

 

Зори казва за колежката си Маги Желязкова, че знае, че и тя е спала с мъже за пари. „В този бранш имаме достъп до много мъже, и то заможни“, отсече брюнетката.

 

Любовницата разказва и за отношенията си с Тодор Славков и Любо Ганев. Разкрива, че приятелският й кръг е само от богати, успешни и известни мъже. С Тодор излизали по ресторанти, а с Любо ходили на кино, на картинг и т.н. Дори докато тя бе в къщата й е изпратил маратонки и анцуг. „Нещо като спонсор ми е“, заяви Зорница.

 

Потвърждава, че Людмила Захажаева наистина миришела неприятно.

 

Линдарева все още е с човека, който я изпорти на Калканджиева, че мъжът й и моделката са любовници. След като Зори и Тачо са се разделили, се оказало, че и другият е напуснал жена си. Взели са се отново и сега са заедно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени