Любо Нейков пробвал да отмъкне Виктор Калев от Дългия

2416
10 Април 2016, 17:00


Любо Нейков е направил опит да открадне от Слави Трифонов най-брилянтния му комик Виктор Калев в екипа си, признаха от „Комиците”. От няколко месеца върви слух, че Виктор ще сменя отбора, дочу HotArena.

„Наистина е имало предложение от „Дрийм тийм” той да дойде при нас. Проблемът е, че и на двете места Вики ще прави едно и също нещо – ще имитира, пише "Уикенд". На него обаче му се прави и друго нещо и затова си е взел творчески отпуск. Може би замисля завръщането си в театъра или пък в киното”, разкриха запознати от компанията на Нейков.

От години Любо Нейков и Виктор Калев са не само съседи в центъра на София, но и непрекъснато са заедно. Те живеели през няколко входа, а Виктор постоянно гостувал на Любо Нейков. Често племенницата на Калев – 5-годишната Вяра, гостувала на чичо си Виктор и си играела с щерката на Нейков.

Любо и Виктор се сприятелили още преди 15 години на снимачната площадка на комедията „Коледата е възможна”. След като самият Нейков напуснал „Шоуто на Слави” до ден днешен убеждавал Калев да се присъедини към всеки от общите му продуцентски проекти с Евтим Милошев. Именно тези покани, както и 3-месечното отсъствие на Виктор от „Шоуто на Слави”, подклаждали слуховете, че комикът се е отлюспил от забавното шоу.

Калев обаче бил доста предпазлив и трудно вземал такива съдбоносни решения. Още през 2004 г., когато бяха орязали бюджета и екранното време на „Каналето”, Виктор пак се колебаел дали да напусне предаването. Лоялността му към учиндолеца обаче го спирала да си тръгне от шоуто. Близостта между Виктор и Любо карала Слави да бъде внимателен и да следи изкъсо действията на актьора си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени