Мъжът на Биляна Йотовска с покъртителен разказ: Аз убих, но после се случи нещо, което ме разтърси! (Вижте цялата уникална история)

5953
15 Декември 2017, 10:34


Културистът Димитър Димитров - половинката на Биляна Йотовска, трогна до сълзи последователите си в социалните мрежи. Той публикува покъртителен разказа за смъртта, живота и прошката. Това, което е написал Димитров не се се нуждае от коментар.

Предлагаме ви текста без редакторска намеса.

"Тези дни имах удачен улов. Намерих леговище на вълци. Вълчицата я убих с един изстрел, а двете малки вълчета удавих в близката река. Живея съвсем близо до гората и занесох трупа на вълчицата вкъщи, за да се похваля пред семейството и приятелите си. По пътя някъде зад мен се раздаде вълчи вой, но този път беше някак необичаен. Беше пропит с мъка.

На следващото утро, ме разбуди лаят на кучето. Станах и излезнах на двора. Картината, която видях ме вцепени. Огромен сив вълк стоеше в средата на двора, а малката ми дъщеря си играеше весело с опашката му, кучето беше вързано на верига и лаеше бясно, но едва ли можеше с нещо да помогне, дори и да беше развързано. Погледите ни с вълка се срещнаха и веднага разбрах, че това е той, че вчера бях убил неговото семейство.

Стоях замръзнал на прага и ясно разбирах, че с нищо не мога да помогна на дъщеричката си, а тя самата изобщо не разбираше в каква опасност е. Очите ми се напълниха със сълзи, а дъщеря ми, като ме видя, остави вълка и изтича засмяна към мен. Прегърнах я и я притиснах силно към гърдите си. Вълкът ни гледа известно време, обърна се и си тръгна. И не стори нищо лошо нито на дъщеря ми, нито на мен. Не отмъсти за болката, която му бях причинил, за смъртта на неговата вълчица и децата му. И все пак той си отмъсти. Но без да пролива кръв. Даде ми да разбера, че съм убил деца и ми предаде неговата болка. Доказа, че е по-силен от хората!".


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гергана Кавръкова
преди 4 месеца
0
Това е разказ от Емилиян Станев, който е ходил на училище знае!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Той човека неслучайно е заключил поста в кавички, ама те хотаренци откъде да знаят кога се използват тези знаци....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
y
Преди 1 година
0
Vse sym mislela, che tazi istoriq e izmislena. Pyrvo - zashtoto tezi, koito se zabavlqvat da ubivat nikoga nqma da imat pisaneto kato stranichno hobi i vtoro - nqma kak "chovek", koito ne se trogva da ubie vylk i da udavi dve malki jivotincheta, da se trogne ot pogled v ochite na jivotno. Toi ako imashe takava chuvstvitelnost nqmashe predi vsichko nikoga da gi ubie. No sega kato gledam tazi snimka zapochva da me symnqva.. Otvratitelno! Takiva tvari trqbva da gi trepqt bavno i da se mychat sys sedmici.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dsd
Преди 1 година
0
Оф, това е стар спам! Човекът не се занимава с лов, а използва тази стара история, за да налее акъл на ловуващите, че убиването за удоволствие е чист позор и подигравка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени