Мъжът на Гала крие престъпно минало! (Стефан арестуван за източване на банкомати)

2176
06 Октомври 2017, 16:00


Гала уредила гаджето си Стефан в "На кафе", защото финансовото му състояние било плачевно, а неотдавна имал проблеми и с полицията, разбра HotArena.


Представящият се за бизнесмен Стефан всъщност крие престъпно минало, за което Гала не иска по никакъв начин да се разбира. Любовникът на ТВ водещата преди няколко години бил разследван за участие в опасна престъпна банда. Миловидният на пръв поглед млад мъж се оказал тъмен субект, изкарващ парите си с всевъзможни измамни схеми. 


Ченгетата дълго време го следили и успели да го спипат в престъпна схема, свързана с източване на големи суми пари от банкомати. Гаджето на звездата два пъти бил арестуван позорно като част от бандата си. Известно време Стефан дори се водел на отчет в полицията, но заради изпечените адвокати, които наел, успял да заличи тези позорни моменти от досието си. 


Всъщност новият водещ на "На кафе" използвал хватката, според която, след като изтече давността на обвиненията, може да се подаде молба и те да бъдат заличени от полицейския архив.


Това му осигурило чисто съдебно минало и възможност да започне да се представя за успешен бизнесмен. Запознати издават, че всъщност фирмите му са собственост на бившата му съпруга, с която напористата Гала го раздели навремето. 


Стефан се фукал, че притежава луксозни имоти в столицата, но и това било плод на развинтената му фантазия. Действително, в първия си брак се ширел в просторен мезонет, но той също бил собственост на бившата му. Сега историята се повтаря и пишман бизнесменът се шири в баровския дом на Гала, който тя изплаща на кредит.


Заплатата й от 7 бона трудно покривала всичките й разходи и тя била доволна, че успяла да уреди и Стефан да прибира по 3 бона от "На кафе", предават от Ретро
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
на шкембе
Преди 1 година
0
не мога да взема решение кой е по-противен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пенсия
Преди 1 година
0
значи последното нещо, което трябва да им мине през ума на тези двамата е да се показват по телевизия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
tezi palqci ne sa za gledane
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени