Мария Игнатова : Никой мъж не може да има контрол над мен! (Проговори за първи път за връзките си)

6082
18 Декември 2013, 14:00


Последната мълва, че Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделят, продължава да си е само слух. Красавицата не желае нито да потвърди, нито пък да отрече. В битието си, тя е преживяла немалко раздели и със сигурност не се страхува от тях, разбра HotArena.net.

 

Актрисата не успя да овладее любовните си отношения с едни от най-желаните мъже. Александър Сталийски и Петко Димитров са богати и известни мъже, но уви – хубавицата не успява да ги задържи до себе си.

 

С втория споменат бизнесмен имат и дете, а и е единственият мъж, с който е имала брак и наследник.

 

С наранено сърце остава и след първите трепети, които я връхлитат, когато учи в Холандия. 3-годишна любов, съвместно съжителство и Мария се отдръпнала. Човекът до нея тогава очаквал много повече от нея, а тя считала, че животът й тогава едва започва и не може да му го даде.

 

Било й е рано да гради семейство.

 

Игнатова е била на 12 години, когато родителите й се развели. Оттогава е останал детски страх в нея, да не би и тя някой ден да бъде изоставена. Разбираш, че можеш да разчиташ единствено на себе си.

 

Като всяка красива жена, която е имала връзки с богати и успели мъже, така и „Господарката“ на ефира е спрягана за златотърсачка. Разсейва съмнението на мнозина, когато се разбира, че място в сърцето й е заел различен тип мъж, от този, с които блондинката е била до този момент в лицето на Димитър Рачков, пише сп. “Story”.

 

Дали приказката е свършила или продължава, надяваме се скоро да разберем...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени