Мартина на Слави: Татко се пропи и ме изостави (ИЗПОВЕДТА НА БАЛЕРИНАТА)

10337
09 Февруари 2013, 11:02


Тя рядко се усмихва, трудно може да я разсмееш. Винаги е сериозна, страни от компании и колеги. Но причината не е надменност. Истината се крие в детството на Мартина и в трудния живот, който е имала, научи HotArena.net.

 

„Марти е супер земно момиче. Не е забравила тежките моменти в миналото си. Със сигурност липсата на таткото се е отразила на характера й. Тя много трудно е преодоляла раздялата с баща си“, разказва пред „Всеки ден“ танцьорка от балет „Магаданс“.

 

Мартина е дете на разведени родители. Баща й е работел по корабите и често отсъствал. Постепенно започнал да посяга към чашката и се алкохолизира. Майката на Мартина го напуска, а той си намира друга жена и тотално се отдръпва от семейството. Не е ясно от колко години Мартина не го е виждала.

 

Това обяснява и резервираното й отношение към хората. Израснала без баща, Мартина е станала по-асоциална и студена.

 

Но това не може да се каже за

 

любовта й със Слави.

 

„Мартина има много проста рецепта, с която спечели любовта на шефа – не му цепи басма“, разкриват колежките й. За разлика от всички около Дългия, които му се подмазват и му лижат подметките, Мартина не премълчава нищо. Ако Слави й се разкрещи, и тя му отвръща със същото. „Могат да си викат от сутрин до вечер, а след това са още по-влюбени“, умиляват се от „Магаданс“.

 

Именно това нейно качество пленява Слави и покрай нея той винаги става различен – мил и благ.

 

Баба милионерка

 

Само тези, които не познават Мартина, биха твърдели, че е със Слави заради парите. Истината е, че балерината разполага с доста средства и си живее в лукс. Заслуга за това има баба й, която навремето продава апетитни имоти в центъра на София и става много заможна. Именно баба Ани издържа Мартина, плаща обучението й и й помага да пробие с художествена гимнастика.

 

А колко истина има в слуховете, че Слави и Мартина са сгодени, никой не смее да каже. И да е така, свидетелите на щастливото събитие ще са единици.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hakuna
преди 5 години
0
Пак ли занимавате хората с този чалгар???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени