Миглена Ангелова изпадна в депресия (Иска да се върне в телевизията, ама никой не я иска)

1877
24 Април 2015, 14:03


Миглена Ангелова тъгува за отминалите дни в телевизията и за някогашната си слава, научи HotArena!

 

Бившата водещата е изпаднала в сериозна депресия и отчаяние, че нейното време си е отишло, издават нейни близки. Това личи и при бърз преглед на нейната фейсбук страница, на която се вижда как Ангелова постоянно публикува кадри от дните, в които пребивава в ТВ7, пише „Всеки ден“.

 

Коментарите отдолу разкриват и колко много на Миглена й липсват стоенето пред камера. Намират се и фенове, които я питат дали ще се връща скоро на екран, на които Ангелова признава, че това е въпрос с много неизвестни.

 

Наши източници разкриват, че останалата без работа журналистка е пробвала с молби на доста места, но все с неуспех. Свалената от ефир водеща била предимно нежелана заради това, че имала твърде високи изисквания към заплатата и условията, при които работи.

 

„Не приема по-малко от 5 бона заплата. Коя е тя, че да иска толкова пари?“, коментират в бранша.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sss
преди 2 години
-1
Предупреждение Ако спрете да четете ще умреш тази вечер. Hi Им Mike. Im 11 години, но IM мъртъв сега, нямах никакви приятели ... Ако не оставите това на 20 снимки, които ще умреш тази вечер точно в 23:59. DONT повярвай ми? Човек на име Джейк прочетете това и се засмя по-късно същата вечер взех един нож от кухнята и го намушкал до смърт. Вие не искате да се Джейк се занимаваш? Едно момиче на име Сандра прочетете това и само го е публикувал 10 снимки глупаво момиче тя е само на 11, НО Е, добре. Този ден тя ме видя и се затича към нея бабите къща ... Тя я попита тя може да се използва в банята ... но предполагам, това, което аз бях вече там Shes сега е в кома. А умен човек на име Phill прочетете това и го е публикувал на 20 снимки, защото той се уплаши ... На следващата сутрин той спечели от лотарията И приятелката си приеха неговата marrige
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени