Милионерският наследник Вълчо Арабаджиев: Искам да се реализирам като отделна личност без опеката на нашите

5771
10 Април 2016, 10:46


19-годишният син на Ветко и Маринела Арабаджиеви е съвсем обикновено момче, дори малко свенливо. В делниците ходи с дънки и тишъртка, но обича спортно-елегантния стил. Не подбира приятелите си по състоянието на техните родители, научи HotArena.


“Съдя за човека по начина, по който се държи към мен, а не какво е потеклото му.”


Вълчо
не знае как е при другите, знае само, че Арабаджиеви дават повече на децата си, но и изискват повече от тях. На първо време очакванията към него са високи за колежа “Льо Розе”, а сега искат да се представи много добре и в университета в Лондон.


“С родителите ми създадохме добра връзка - когато аз оправдая техните очаквания, ще получа и техните възнаграждения. Най-простият пример. Когато взех международна бакалавърска диплома IB и завърших колежа с доста високи оценки, майка ми и баща ми позволиха по-голяма свобода през лятото, за да отпразнувам с приятели завършването и приемането ми в университета в Англия.” В жълтите медии този купон е представен като пищни круизи на яхти с момичета. “Бяха пълни измислици, никакви паритита на яхти с момичета не е имало”, коментира Вълчо.


Наясно е каква да бъде жената до него. “Винаги съм имал за пример моите родители.

В семейството ни майка ми работи наравно с баща ми във всички бизнеси. За мен жената със сигурност трябва да е работеща и искам тя да взема участие в това, което правя. Вън от съмнение е, че трябва да е интелигентна, а държането - безупречно. Той се е ориентирал да помага на семейния бизнес в хотелиерството. Смята, че хотелиерство се учи най-вече с практика. Заради него дори се двоуми дали да кандидатства икономика и финанси. Но избира право, и то в Лондон. “Английското право е много интересно и доста различно от Гражданския кодекс на Наполеоновото, което се прилага и в Германия, и в България”, обяснява младежът.


Владее английски, френски и испански, но си е обещал да може да чете Лермонтов и в оригинал.
Защото любимата му книга е “Герой на нашето време” - странна препратка от западноевропейско образование към руската класика. “Фен съм и на Байрон, особено на поезията и романите му, които се доближават до антигероите на Лермонтов. Но сега наблягам върху книгите по право”, казва Вълчо Арабаджиев.


Описва се като “амбициозен, скромен, но уверен в себе си.” И пояснява: “Не парадирам с финансовите възможности на родителите си, нито подценявам постигнатото лично от мен.” Приятели изброяват добрите му страни: трудолюбив и любознателен, интересува се от много неща и буквално се стреми да научава всеки ден нещо ново. Перфекционист и към себе си, и към другите, затова един от страховете му е да не се провали в нещо. Голямата му мечта е “да се реализирам като отделна личност без опеката на нашите”.


Сега Вълчо се радва на резултата от новия си проект - дискотеката “Мегами”, която откриха с негови партньори преди две седмици в хотел “Маринела”. Мотивиран е да направи“Мегами” най-добрата дискотека в България, затова е събрал екип от големи професионалисти.


“Идеята е да вкараме много от западноевропейския начин на нощен живот в България, като същевременно запазим традициите на нормалната българска дискотека. Пускаме всякакъв вид музика - от попфолк до модерна хаус музика, каним много изпълнители на живо, защото това е вариете бар. Предлагаме много силна програма и правим нещо различно. Сега е моментът да яхнем вълната, тъй като смятаме, че на мнозинството от българите им е омръзнало един и същ вид дискотека, пише "24 часа".


Ние показваме, че можем и ще бъдем различни и гоним перфектното. Наблягаме на маркетинг в социалните мрежи, в неделя пускаме във фейсбук програмата за всяка седмица”, обяснява Вълчо Арабаджиев, който слуша всякаква музика - от класическа до хип-хоп.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Opop
преди 2 години
-1
Huhhhhbggggbbbhjjjh bbggyb
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени