Мира Добрева най-после изостави мъжа си, не могла да понесе тежестта на рогата, които й слага (Снимки)

4125
26 Юли 2016, 14:00


Мира Добрева най-после е зарязала мъжа си, който системно й слага рога, и е хукнала сама към морето, научи HotArena.

Хубавата водеща от БНТ от години има проблеми със законната си половинка - режисьора Жоро Торнев. След дълго обмисляне тя била решила да остане насаме със себе си, за да реши какво ще прави занапред.

В момента Мира нощува в тясна палатка на къмпинг „Градина", в която има място само за един човек. Тя не разполага с почти нищо освен книга, фенерче, което закрепя вечер на специална лента на главата си, за да й свети, докато чете, няколко кърпи и съвсем малко дрехи.

„Преживяването на палатка се оказа по-вълнуващо, отколкото предполагах. Развихря въображението, отприщва страховете, изправя те пред себе си... Добре че тези дни една книга маже с „Бяло сладко" стените на душата ми. Та и снощната вечер ще остане незабравима", сподели Мира с приятелите си.

Тв водещата не дава обяснения защо е сама на море и къде е нейният мъж Жоро. Той не се вижда нито по снимките, нито в коментарите към тях, нито пък някой се престрашава да пита за него. Говори се, че не е бил със съпругата си и сина им Жоро и при предишното им пътуване до морето. Тогава Мира е била в компания на приятели, но без мъж.

За проблемите в брака на Мира и Жоро се знае от години. През 2014-а дори се заговори, че двамата са пред развод, но водещата отрече, обявявайки, че разногласията им са не повече от тези във всяка нормална връзка. След това обаче се разбра, че тя има връзка с футболен бос, която обаче се опитвала да пази в тайна заради сина си. Публична тайна пък е, че Торнев от години й изневерява с актриси, пиарки и журналистки. Дори се говори, че си позволявал да й посяга, когато се опитвала да му постави ребром този въпрос, пише "Всеки ден".

Сега вече Мира била решила, че е крайно време да сложи край на този кошмар, в който години наред живее. Именно затова смятала, че трябва да остане сама, без електричество, без информация, без странични фактори, които да я разсейват, и да вземе решението си за бъдещето на своя брак и живот. Нейни приятелки обявиха, че се възхищават на куража й. Те очакват след това пътуване Мира най-после да подаде молба за официален развод.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
-1
Така е в живота , колко и да се старае една жена да си го вкарва по навътре в гърлото , в един момент разбира че има друга/други/ които могат да го вкарат още по навътре ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm
Преди 1 година
-3
sku4na
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени