Мира Добрева: Смъртен случай, финансови загуби, предателство, а за капак - злепоставиха ме с компромат!

4258
27 Август 2014, 15:00


Тази година не е никак сполучлива за красивото лице на БНТ Мира Добрева. Водещата се е сблъскала с най-ужасните проблеми – смъртта на свой близък, няколко обира, предателство от служители, които са я злепоставили и изнудвали, както и раздялата с нейна приятелка, която заминала завинаги за чужбина, научи HotArena.net.

 

Добрева не е от известните, които предпочитат да се правят на успели и да показват в социалните мрежи, че животът им върви по мед и масло. Тя е убедена, че преживява много повече мъки от непопулярните.

 

След като плъзна слуха, че съпругът й си има любовница и с Мира са пред развод, тя сподели техни снимки от семейна ваканция, на която изглеждат щастливи. Те са отпразнували 7-ата годишнина от брака им, а фотосите са едни от малкото за тази година, на която водещата изглежда щастлива. Всъщност с тях тя опровергава и слуха, че ще се развеждат с режисьора Жоро Торнев.

 

Дори я е страх да произнесе думата, тъй като счита, че нещо, изречено на глас, може да се превърне в реалност.

 

Най-напред загубила близък човек, а изглежда смъртта му е оставила чувство за вина у нея. Сякаш е могла да помогне и да я избегне...

 

След това най-добрата й приятелка  се е преместила завинаги в чужбина, разказва сп. “Story”.

 

После Добрева е станала жертва на два обира. При единият й отмъкнали портмоне с 5200 лв, които били предназначени за заплати.

 

След това преживяла и предателство: „Бях злепоставена ужасно и освен това изнудвана за пари. Някои от хората, могат да се възползват по най-долен начин от теб, защото познават слабостите ти, знаят и неща за теб, които не са достояние за всеки, но неминуемо се разбират през годините съвместна работа. Заболя ме много не толкова, заради заплахите, а от факта, че сме били заедно 5 години, доверявала съм се, правила съм и невъзможното, да се чувства някой добре, а той после те предава“, споделя Мира.

 

Жоро отдавна я предупреждавал за въпросните предатели, но тя отказвала да го послуша.

 

Когато предсказанията му се сбъднали, той не й натяквал „Видя ли, казах ти“, а хванал ръката й и седнали на дивана прекарали нощта, с дрехите, без дори да легнат.

 

„Ето в такива моменти разбираш кой е истинският човек до теб“, добавя водещата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени