Мира Добрева: Знам кой ме обра! (Уникални разкрития)

3131
02 Декември 2013, 14:17


„Знам кой ме обра! Сигурна съм почти 99% кой е поръчителят, но не мога да го назова. Сега отивам да пусна жалба в полицията и утре сигурно ще ви го кажа“ заяви Мира Добрева, по повод обира в дома си, разбра HotArena.net.


Водещата на „Денят отблизо с Мира“, сподели, че се съмнява в определено лице, като извършител на деянието в дома й. В четвъртък вечерта водещата и съпругът й Георги Торнев били на гости у приятели, когато неизвестни лица проникнаха в дома й.


Мира с ужас споделя, че при завръщането си видяла пръснати всичките си вещи. Дрехите й били разхвърляни навсякъде и дори дюшеците били изтърбушени.


Въпреки че от няколко години в затворен комплекс в „Драгалевци“ с 24-часово наблюдение, Мира става обект на наглата кражба. Крадците разбили вратата с шперц и проникнали в дома й.


Без никой да им попречи апашите напуснали обекта. А Мира останала потресена, когато се прибрала.


Най-силно водещата е наскърбена от факта, че са отмъкнали златните кръстчета на децата й. „Ще им изсъхнат ръцете. Кръстове да крадеш! Бог гледа!“, потресена е звездата.


Водещата няколко дни не мигнала заради обира, чудейки се кой може да го е извършил. Накрая си спомнила, че е била обект на заплахи съвсем наскоро.


„Преди време един човек ме заплаши и подозирам, че той е поръчителят, наел е обаче със сигурност други да го извършат“, казва тя.


Заподозреният от нея мъж сипел заплахи от рода на: „Нали знаеш, че е знам къде живееш. Мога да ти направя много мръсно“.


След случилото се Мира смята да подаде жалба срещу него. И се надява полицията да успее да го уличи като извършител на деянието, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени