Мис България се жени тайно

3068
08 Май 2013, 13:01


 

Бившата половинка на тв водещата Виктория Петрова окончателно я загърби. Спортният журналист Петър Бакърджиев откри нова любов в лицето на мис България 2004 Гергана Гунчева, дочу HotArena.net.


Двойката планира да се вземе официално, като датата на сватбата се пази в тайна – за нея са информирани само най – близките приятели на влюбените.


Очаква се тя да се състои в родния град на Пепи – Търговище. От сега тя се чака с нетърпение от местните, като се очаква това да е светско събитие №1 за малкия град.


Любовната искра прехвърчала между двамата по време на Европейското първенство по волейбол през 2011 година в Австрия и Чехия.


Бакърджиев пръв хвърлил въдичката. Инсценирал малко завеяност, обяснил на Гергана, че си е забравил диктофона в хотелската стая и помолил за нейния. Красавицата, очарована от поведението на журналиста, веднага се отзовала. А останалото е история.


Десетгодишната разлика не попречила на влюбените да задълбочат връзката си и от началото на 2012 г. те делят общо жилище. Спират да крият и чувствата си на публични места.


Въпреки че зад гърба си имат доста любовни разочарования двамата днес са щастливи. Не е тайна, че Бакърджиев дълго време имаше връзка с новинарката Виктория Петрова.


Историята им приключи, след като Бакърджиев бързо омръзна на палавата Вики и тя го заряза. Гергана пък бе спрягана за муза на подземния бос Евелин Банев – Брендо, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени