Мисис България Beauty 2012: Родните випове нямат покритие!

954
10 Септември 2013, 09:56


Мисис България Beauty 2012 Петя Филипова продължава активното си участие в благотворителната кампания "Hope". Инициативата, която помага на деца в неравностойно положение е само една от каузите, които Петя подкрепя, научи HotArena.net.

 

По думите й родните випове все по-често парадират с парите и придобивките си. В същото време нямат никакво покритие за това и създават усещането, че материалното е най-значимото в днешно време.


Най-голямата болка и тревога на миската е, че подобен стил на поведение се пренася върху децата и тяхното възпитание.

 

"Духовните ценности, семейството, приятелите, скромността и толерантността биха помогнали да живеем в едно по-добро общество. Истински успелите хора не се съдят по марката кола и дрехите", категорична е Петя Филипова.

 

Според нея доста от фолк певиците парадират именно със скъпите си тоалети. И вместо да дават пример на хората, които ги слушат, те създават изкуствени илюзии.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Майничката
преди 4 години
0
Изказването и мисля че казва достатъчно: "Духовните ценности, семейството, приятелите, скромността и толерантността биха помогнали да живеем в едно по-добро общество. Истински успелите хора не се съдят по марката кола и дрехите" ..особено много ми допада как завършва статията!!Чалга обществото натъртва само ,че трябва да си лъскав ..но не и умен...което е лош пример за младите хора в България!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени