ММА битките - директно по Livesport.bg

2352
25 Август 2011, 18:43


Спортният сайт Livesport.bg подписа договор за ексклузивни права за излъчването на двубоите на новата ММА федерация – FDI Real Kech.

 
Днес в Пресклуб "България" се проведе тяхна съвместната пресконференция. В брифинга с медиите участие взеха главният редактор на сайта Крум Савов, неговият заместник Веселин Мишев и президентът на организацията и рефер на голяма част от двубоите – Цончо Колев.
 
 
ММА-битките ще се предават директно в четвъртък от 21:00 часа, като в една вечер ще се провеждат по три битки. Снимането на сблъсъците ще бъде многокамерно.
 
 
Една от гледните точки ще бъде директно от клетката, в която ще бъде допуснат оператор на Livesport.bg.
 
 
"Стремим се да повдигнем атрактивността на боевете, да увеличим броя на атрактивните хвърляния. Колкото повече хватки има - толкова повече атракция", заяви на пресконференцията Колев.
 
 
"Най-атрактивното нововъведение, е че за първи път в България ще налагаме осмоъгълна клетка. Конструкцията е стабилна, здрава и няма да виждате падащи състезатели извън въжетата. Рингът е с диаметър от осем метра и ще позволява разгръщането изцяло на тактическата подготовка", добави той.
 
 
Ще има трима съдии за оценяване на техниките. Един главен и двама странични. 
 
 
"Няма начин при нас да се получи ситуация, в която по-добрият да загуби. Ако има равенство по точки ще има допълнителен шести рунд, който е без време. Така ще се види колко добри са играчите и треньорите в тактическата си подготовка. Шестият рунд може да продължи както една-две секунди, така и един час", разясни още Колев.
 
 
"Нямаме чужденци, работим с българи. Млади и изявили се на бойното поле. Догодина ще стартираме абсолютно сериозно със световен проект. Ще има битка в кал, в други екстремни условия и т.н. Идеята е да участват не само родни, но и световноизвестни бойци от цял свят. Всичко ще се излъчва на живо в Livesport.bg всеки четвъртък", пък заяви Веселин Мишев.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени