Момичетата в „Мис България” ИЗБУХНАХА: Пенка вън!

5738
25 Юли 2013, 10:11


Ромската перла в „Мис България 2013“ - Пенка трябваше да напусне риалити шоуто, тъй като получи 48,2% негативен вот. Въпреки че мургавелката от Ботевград забавлява публиката с пиперливия си език, тя бе номинирана от останалите красавици, които вкупом ревнаха „Циганката Пенка вън!”, а после и зрителите ги подкрепиха.


Тя обаче получи втори шанс от продуцентите на шоуто и вместо да си тръгне завинаги от Двореца, бе запратена в Тъмницата, където ще прави компания на близначките Вероника и Моника, видя HotArena.net.


Пенка, която направи шумна и миризлива серия от пръцкания пред всички, не се притесни от хилядите хора, които искат да я изгонят от шоуто. Все още не знаеща, че ще получи втори шанс, ромката с активна перисталтика, заяви, че не съжалява за нищо, което се е случило и че се радва, че е станала част от шоуто.


Точно тогава водещите Камелия и Кирил Ефремов я изненадаха приятно, че ще получи втори шанс да се завърне в състезанието. Поставиха на Пенка условие да стане „ментор” на наказаните близначки Моника и Вероника. Двете момичета бяха затворени в Тъмницата, след като си позволиха да коментират на два пъти номинациите си, което е абсолютно забранено, писа "Всеки ден".


Ромката обаче прие с учудено изражение задачата си и призна, че не знае както значи ментор. Камелия я посъветва да нахъса близначките, да ги научи и те да бъдат борбени като нея.


Сред зрителите пък се намериха и защитници на Пенка. Въпреки че тя е една от най-простоватите участници, именно благодарение на нея къщата не е потънала все още в абсолютна мръсотия. Ромката е една от най-подредените в Двореца и мие всички мръсни чинии на останалите претендентки за короната на най-красивата българка. Ако се справи с тайната си  мисия, Пенка ще остане в шоуто, нищо че хубавиците и зрителите не я харесват.


„Знам защо ме номинирахте- защото съм твърде голяма конкуренция за вас. Страх ви е от моето карибско тяло и от съблазнителните ми извивки”, заяви Пенка с характерното си самочувствие и чувство за хумор.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 4 години
0
Стига сте писали за това цигане!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
цвятко михайлов
преди 4 години
0
не съм виждл толкова простотия на този свят
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светла
преди 4 години
0
Незабавно спрете това предаване... това е подигравка с българската жена!!! ОТВРАТИТЕЛНО Е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени