Наум Шопов- младши едва завършил девети клас, но знае, че скоро ще е милионер

4267
27 Май 2018, 14:00


Чаровният Наум Шопов от сериала „Откраднат живот” скоро ще бъде дипломиран лекар, но невинаги учението му е вървяло така добре, научи HotArena.

Екранният д-р Тасев, който съвместява актьорството и следването на медицина, едва завършил девети клас заради лош успех в училище. Той често отсъствал от часовете и чак впоследствие осъзнал, че поведението му не е било правилно.
Шопов редял двойка след двойка и един ден родителите му сериозно го скастрили заради безотговорността му. Те го заплашили, че ако не повиши оценките си, последствията ще бъдат много сериозни, та на младокa не му останал друг избор, освен да залегне над учебниците.

„В продължение на седмици не излизах от вкъщи, но така установих, че билогията всъщност е много интересна и се запалих. До онзи момент химията също не ми вървеше, но преди да кандидатствам медицина изкарах много тежък подготвителен курс и така ме приеха от първия път!”, разказва Наум.

С днешна дата актьорът от „Откраднат живот” е все така целеустремен и има много планове за бъдещето си. Иска да се развива в сферата на медицината, защото вярва, че това е неговото признание, а изявите пред камера възприема по-скоро като хоби. Шопов е категоричен, че ще специализира пластична хирургия и се гневи, задето хората свързват тази професия само със силиконови цици, пише "Уикенд".

„Става въпрос за реконструктивна и пластична хирургия. Тя има за цел да възстанови различни деформации на тялото, получени в резултат на травма или вродени в анатомично и функционално отношение. Може да се оперира всяка част на тялото от главата до петите”,  обяснява звездата от хитовата докторска поредица. Факт е, че тази професия е доста доходоносна. Публична тайна е, че няма пластичен хирург, който да печели по-малко от 30-40 000 лева месечно, а някои вадят дори по 200 бона. Най-важното е да са популярни и клиентите сами идват при тях. Това е и причината Наум Шопов да започне да се снима в киното – знае добре, че така името му ще стане нарицателно и щом започне да практикува, бързо ще детронира от престола колосите д-р Енчев и Георгиев, които са в авангарда на ваенето на цици и носове у нас. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени