Назад в миналото: Защо се радвам, че любимите бонбонки се върнаха на пазара

1610
11 Май 2014, 11:00


Снежанки, лукчета, Виолетки, Идеалки – любимите сладки бонбонки и дъвки се завърнаха на пазара и предизвикаха голям и интерес у старото поколение. Всеки, който е израснал с дъвка Идеалка, със сигурност е проявил любопитство да си купи отново.

 

Лично аз се радвам на идеята не само заради носталгия по детството, но и заради детето. Сто пъти предпочитам да купя на сина ми Снежанки пред някоя известна марка чуждестранни бонбонки.

 

Затова почти всеки ден, като се връщам от работа, минавам през Lafka до вкъщи, където е заредено именно с тези български сладкарски изделия. Там видях за първи път да продават и дъвка Идеал. Купувам и от полезните лукчета с билки, а за мен винаги имам в чантата от ароматните Виолетки.

 

Направи ми впечатление, че продуктите на Lafka са с по-малко Е-та, за разлика от вносните. Този факт ми е достатъчен, за да ме убеди да пазарувам само оттам. 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.3 mb
total execution time: 38.190126419067 miliseconds
mysql execution time: 18.322229385376 milliseconds